جمعه، 28 مهر 1396 - 00:32
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11458صفحه نخست » یادداشت یکشنبه، 24 اردیبهشت 1396 - 15:10
انتخابی به بلندای نام ایران زمین
دکتر سید حسن هاشمی

انتخابی به بلندای نام ایران زمین

اجرایی شدن هر اراده و تصمیم جمعی، تنها از مسیر قانون، حضور فعال و مشارکت در تعیین سرنوشت خودمان می‌گذرد و در این راه، انتخابی به بلندای نام ایران زمینانتخابات پیش‌رو تنها فرصت برگزیدن شایسته‌ترین فرد برای بالاترین مقام اجرایی کشور است.

اداره کشور، نیاز به مدیری دارد که تدبیر و تجربه‌اش در شرایط سخت و دشوار محک خورده و ایمان، دانش، توان، امانتداری، غیرت و عشقش به ملت و میهن و اسلام و انقلاب در عرصه عمل رخ نموده باشد
.

پس از دهه‌ها تجربه مملکت‌داری، دیگر می‌دانیم با وعده و وعید و تبلیغات، شاید بتوان برای مدتی بر موجی سوار شد، اما نمی‌توان کشور را اداره کرد و در شرایط خاص امروز جهان و منطقه، جمهوری اسلامی ایران را از میان امواج پرخروش و متلاطم سیاست و اقتصاد و فرهنگ، سلامت به ساحل پیشرفت و سربلندی رساند.

امروز گروهی ما را خسته می‌نامند و می‌گویند دولت دکتر روحانی برای محرومین کاری نکرده است؛ اشکالی ندارد، بگذارید بگویند؛ ما با خدای خود معامله کرده‌ایم و امیدمان به اوست.

من و همکارانم نیز با او عهد بسته‌ایم که تا هستیم، نگذاریم این چرخ از حرکت بازایستد تا برکات آن شامل حال مردم سرزمینم از ترک و کرد و بلوچ و فارس و عرب و لر و ترکمن و... شود که به راستی شایسته بهترین‌ها هستند.

مردم شریف ایران هم باید توجه داشته باشند حضور فعال و مشارکت در تعیین سرنوشت خودمان تعیین کننده مسیر آینده انقلاب و انتخابی است به بلندای نام ایران زمین.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است