پنجشنبه، 23 آذر 1396 - 06:40
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11458صفحه نخست » یادداشت یکشنبه، 24 اردیبهشت 1396 - 15:10
انتخابی به بلندای نام ایران زمین
دکتر سید حسن هاشمی

انتخابی به بلندای نام ایران زمین

اجرایی شدن هر اراده و تصمیم جمعی، تنها از مسیر قانون، حضور فعال و مشارکت در تعیین سرنوشت خودمان می‌گذرد و در این راه، انتخابی به بلندای نام ایران زمینانتخابات پیش‌رو تنها فرصت برگزیدن شایسته‌ترین فرد برای بالاترین مقام اجرایی کشور است.

اداره کشور، نیاز به مدیری دارد که تدبیر و تجربه‌اش در شرایط سخت و دشوار محک خورده و ایمان، دانش، توان، امانتداری، غیرت و عشقش به ملت و میهن و اسلام و انقلاب در عرصه عمل رخ نموده باشد
.

پس از دهه‌ها تجربه مملکت‌داری، دیگر می‌دانیم با وعده و وعید و تبلیغات، شاید بتوان برای مدتی بر موجی سوار شد، اما نمی‌توان کشور را اداره کرد و در شرایط خاص امروز جهان و منطقه، جمهوری اسلامی ایران را از میان امواج پرخروش و متلاطم سیاست و اقتصاد و فرهنگ، سلامت به ساحل پیشرفت و سربلندی رساند.

امروز گروهی ما را خسته می‌نامند و می‌گویند دولت دکتر روحانی برای محرومین کاری نکرده است؛ اشکالی ندارد، بگذارید بگویند؛ ما با خدای خود معامله کرده‌ایم و امیدمان به اوست.

من و همکارانم نیز با او عهد بسته‌ایم که تا هستیم، نگذاریم این چرخ از حرکت بازایستد تا برکات آن شامل حال مردم سرزمینم از ترک و کرد و بلوچ و فارس و عرب و لر و ترکمن و... شود که به راستی شایسته بهترین‌ها هستند.

مردم شریف ایران هم باید توجه داشته باشند حضور فعال و مشارکت در تعیین سرنوشت خودمان تعیین کننده مسیر آینده انقلاب و انتخابی است به بلندای نام ایران زمین.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر بوستانی: دانشگاه برخوردار در استان خوزستان کمک میکند، رفاه، امنیت و توسعه در استان رخ دهد.
  بازدید استاندار خوزستان از پروژه عمرانی در حال ساخت بیمارستان جدید ابوذر اهواز
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  بازدید معاون درمان دانشگاه و مدیر مرکز فوریت های پزشکی از مصدومین جاده دشت آزادگان
  برگزاری نشست آموزشی راه اندازی پروژه نوبت دهی الکترونیک در درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه جندی شاپور اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است