چهارشنبه، 22 آذر 1396 - 13:43
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11523صفحه نخست » اخبارشنبه، 6 خرداد 1396 - 22:58

دکتر آرش فروزان دانشیار و مدیر گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری به عنوان یکی از اساتید برتر آموزشی دانشگاه مهمترین عامل پیشرفت، اشتیاق یادگرفتن است؛ گفتگو با دکتر آرش فروزان استاد برتر دانشگاهدر سال تحصیلی 95-1394 شناخته شده است.

این متخصص طب اورژانس گفت: دوران پزشکی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی تهران و دروه تخصص را در دانشگاه علوم پزشکی ایران گذراندم.

وی ادامه داد: در سال 1387 به اتفاق دو نفر از همکاران جهت گذراندن طرح به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز معرفی شده و از آن تاریخ افتخار حضور در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بعنوان عضو هیات علمی را دارم.

فروزان در خصوص تاریخچه طب اورژانس در بیمارستان های دانشگاهی علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت:در سال 1387 رشته طب اورِژانس در بیمارستان امام خمینی (ره) و در سال بعد با اضافه شدن همکاران جدید، این رشته در بیمارستان گلستان اهواز نیز راه اندازی و گروه طب اورژانس از سال 1389 موفق به پذیرش دستیار شد.

وی درخصوص دورنمای موفقیت حرفه ای خود اظهار داشت: یکی از مسائلی که در این مدت بسیار مورد توجه گروه قرار گرفت، حضور اعضای هیات علمی در کارگاه های بین المللی و اخذ مدرک بین المللی تدریس از جمله BLS و  ACLSو PHTLS و PALS و   ATLS بوده است که باعث آشنایی اساتید با روشهای نوین آموزش بوده که تلاش می شود این روش ها در کلاسهای دستیاری و کارورزی مورد استفاده قرار گیرد که به نظر اینجانب بسیار بازخورد خوب و مثبتی داشته است .

فروزان ضمن بیان فعالیت های علمی تخصصی تصریح کرد: در اکثر کلاسها اعم از کلاسهای آموزشی یا کارگاه ها علاوه بر تاکید بر روشهای نوین آموزش، سعی در مشارکت حداکثر فراگیران در مدت حضورشان دارم.

وی در مورد مهمترین عوامل مؤثر در پیشرفت خود افزود: مهمترین عامل پیشرفت اشتیاق یادگرفتن است. این امر باعث می شود روشهای روز دنیا را فرا گیریم و بتوانیم از آن طریق مطالب را به دانشجویان انتقال دهیم.

فروزان در توصیف جشنواره آموزشی شهید مطهری عنوان کرد: این جشنواره به منظور قدردانی از فرآیندهای آموزشی، تجلیل و ارتقاء و توسعه رویه های آموزشی جاری در دانشگاهها و با هدف ایجاد فضای رقابت سالم در عرصه تولید علم در سطح کشور و ارتقاء فرآیند های جاری آموزشی در دانشگاهها برگزار می شود.

عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی، جشنواره شهید مطهری را فرصت بسیار مناسبی جهت آشنایی با ایده ها و فرآیند های جدید در امر آموزش دانست و اذعان داشت: دانشجو دارای ذهن پویا و فعال است. بنابراین در صورتی که در مسیر مناسب هدایت گردد، قطعا" می تواند آینده ای بسیار درخشان را برای خود و کشورش رقم زند.

دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  برگزاری جلسه پرداخت مطالبات معوقه بیمارستان های خصوصی از طریق بیمه ها
  برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نمایشگاه دستاوردهای سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور
  دکتر ایرج نظری: باید فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیازهای جامعه انجام دهیم
  حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد: اگر پژوهش در جامعه حاکم شود، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است