جمعه، 28 مهر 1396 - 00:30
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11595صفحه نخست » اخبارشنبه، 13 خرداد 1396 - 16:05
به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی(ره)؛ پیمان دوباره با پیر جماران
دکتر سید حسن هاشمی

باز هم خردادی دیگر فرا رسید و ما در سوگ ارتحال پیر و مراد و امام‌مان نشستیم. در این روزها که با عطر یاد و خاطره آن بزرگ‌مرد آمیخته شده و در حالی‌که بیست و هشتمین سالگرد پرواز به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی(ره)؛ پیمان دوباره با پیر جمارانملکوتی‌اش را گرامی می‌داریم، خوب است برای انجام وظیفه و خدمت بیشتر به مردم، دو نکته که ایشان در هر فرصتی به مسئولان کشور گوشزد می‌کردند؛ بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

نخست آن که «این انقلاب، رهین کوشش‌هاى طبقه محروم است. طبقه‌اى که این نهضت را به ثمر رساند و توقعى هم نداشت.» و امام خطاب به همان محرومان تاکید می‌کردند: «ما همه رهین من�'ت شما هستیم و اگر لایق باشیم، خدمتگزار شما.»

و همچنان این مسئولیت بر دوش همه مسئولان کشور است که دست به دست هم دهند و آن چنان به مردم خدمت کنند که امام می‌خواستند.
به‌یقین از یاد نبرده‌ایم این سخن ایشان را که «گمان نمى‌کنم عبادتى بالاتر از خدمت به محرومین وجود داشته باشد.»

و نکته دوم؛ امروز بیش از هر زمانی لازم است این گفتار آن پیر عارف را بارها و بارها بخوانیم و ان‌شاءالله باور کنیم که «اگر در این نظام، کسی یا گروهی خدای ناکرده بی‌جهت در فکر حذف یا تخریب دیگران برآید و مصلحت جناح و خط خود را بر مصلحت انقلاب مقدم بدارد، حتما پیش از آن که به رقیب یا رقبای خود ضربه بزند به اسلام و انقلاب لطمه وارد کرده است.»

امید که همه پیمانی دوباره با پیر جماران ببندیم و با رعایت اخلاق و انصاف در گفتار و رفتار و ترجیح مصالح ملی بر منافع گروهی، به اسلام و انقلاب و کشور و مردم لطمه‌ای وارد نکنیم.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است