پنجشنبه، 23 آذر 1396 - 06:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11617صفحه نخست » اخباریکشنبه، 21 خرداد 1396 - 15:11

یک روز شلوغ برای حوزه سلامت اندیمشک؛ افتتاح همزمان 6 پروژه بهداشتی و درمانی در این شهرستانبه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک، فرماندار شهرستان در مراسم افتتاح 6 طرح بهداشتی و درمانی در این شهرستان، با اشاره به لزوم ارتقاء سطح خدمات بهداشتی و درمانی در اندیمشک گفت: تحول در حوزه بهداشت و سلامت طی یکسال اخیر قابل مشاهده بوده است.

پیمان جهانگیری افزود: مرکز جامع سلامت کوی جمهوری، سال گذشته به عنوان یک معضل و محل تجمع متکدیان شده بود که طی بازدیدی که از این محل و سایر طرح های نیمه تمام بهداشتی و درمانی انجام شد، کلیه نیازهای این حوزه بررسی گردید.

جهانگیری بیان داشت: این پروژه ها با تلاش مسئولان شهرستان به نتیجه رسیده و طرح های بسیار خوبی نیز در دست اقدام می باشد.

فرماندار اندیمشک با اشاره به همت و عزم راسخ مسئولان ارشد شهرستان برای توسعه و سازندگی گفت: بودجه و امکانات لازم برای برون رفت از مشکلات شهرستان موجود است و باید با همدلی، از این شرایط برای رفع مشکلات مردم استفاده کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک نیز در این مراسم گفت: مرکز جامع سلامت کوی جمهوری، بهسازی و ارتقاء کیفیت 2 اتاق عمل بیمارستان امام علی(ع)، سردخانه نگهداری واکسن، انبار مرکزی مرکز بهداشت، خانه بهداشت دوکوهه و ساختمان اکسیژن ساز بیمارستان امام علی (ع) از طرح های مورد نیاز شهرستان بوده اند که خوشبختانه امروز به بهره برداری رسیدند.

دکتر سیما جمشیدی افزود: مرکز خدمات جامع شهری کوی جمهوری در سال 89 کلنگ زنی شده که به دلایل مختلف متوقف گردیده بود.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل روند احداث این پروژه مهم از مطالبات مردم و دغدغه مسئولین شهرستان بود که در مدت زمان کوتاه با تلاش نماینده و فرماندار شهرستان تکمیل شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیمشک تصریح کرد: سردخانه نگهداری واکسن نیز به عنوان مجهزترین ساختمان زنجیره سرد در استان خوزستان است که برای آن 2 میلیارد ریال هزینه شده است.

جمشیدی گفت: تعمیر و بازسازی 2 اتاق عمل بیمارستان امام علی (ع) نیز با اعتبار 4 میلیارد ریال انجام گرفت که یکی از مهمترین نیازهای این بیمارستان بود.

وی افزود: 2 دستگاه اکسیژن ساز نیز با اعتبار 5 میلیارد ریال در سال های قبل خریداری شده بود که به علت عدم وجود ساختمان اکسیژن ساز این دستگاه ها بلااستفاده باقی مانده بودند، لذا احداث یک ساختمان با سرعت انجام شد که این مهم موجب استفاده از این دستگاه ها، صرفه جویی در هزینه و انرژی و کیفیت بخشی به خدمات درمانی و بهداشتی گردیده است.

جمشیدی با اشاره به برخی طرح های در حال اجرا گفت: تکمیل کلینیک تخصصی بیمارستان امام علی (ع) و توسعه اورژانس بیمارستان امام علی (ع) با ظرفیت 40 تخت در حال انجام است، ضمن اینکه پروژه های مختلف دیگری نیز در حوزه بهداشت و درمان در اندیمشک در دست اجرا می باشد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اندیمشک با اشاره به کمبود پزشک متخصص در اندیمشک گفت: کمبود پزشک در سطح استان خوزستان و کشور وجود دارد و تنها مربوط به شهرستان اندیمشک نیست، اما تلاش می شود در تقسیم بندی پزشکان متخصص در مهرماه این موضوع به طور جدی پیگیری شود.

استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر بوستانی: دانشگاه برخوردار در استان خوزستان کمک میکند، رفاه، امنیت و توسعه در استان رخ دهد.
  بازدید استاندار خوزستان از پروژه عمرانی در حال ساخت بیمارستان جدید ابوذر اهواز
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  بازدید معاون درمان دانشگاه و مدیر مرکز فوریت های پزشکی از مصدومین جاده دشت آزادگان
  برگزاری نشست آموزشی راه اندازی پروژه نوبت دهی الکترونیک در درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه جندی شاپور اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است