چهارشنبه، 22 آذر 1396 - 13:43
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11633صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 21 خرداد 1396 - 12:33
جلسه هم اندیشی سرپرست پشتیبانی و امور رفاهی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد

سه شنبه 16 خردادماه 96، جلسه هم اندیشی سرپرست پشتیبانی و امور رفاهی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با حضور مهندس صادق مرادی سرپرست پشتیبانی  و امور رفاهی، دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیران، معاونین و کارشناسان حوزه ی پشتیبانی و امور رفاهی وفرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس مرادی در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین گفت: همه ی ما به مثابه یک تیم می باشیم و فارغ از هر ملیت و مذهبی که باشیم با تعامل و همکاری باید وظایف خود را  جهت مرتفع نمودن مشکلات انجام دهیم.

سرپرست پشتیبانی و امور رفاهی ادامه داد: برای تسریع در روند کارها هر فعالیتی که در حوزه ی پشتیبانی و امور رفاهی نیاز باشد با تمام توان انجام خواهیم داد و هیچ مشکلی لاینحل نمی ماند.

مرادی افزود: حوزه ی پشتیبانی و امور رفاهی با همه ی معاونت ها و واحدها؛ تعامل و همکاری لازم را جهت رسیدن به اهداف مشترک خواهد داشت و همه ی توان  خود را جهت خدمت رسانی به دانشجویان و کارکنان شریف دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بکار خواهد گرفت.

دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات گفت: کوچکترین قدم در راه نظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستای خدمتگزاری  به مردم عبادت است.

وی حل مشکلات دانشجویان و کارکنان را بعنوان کارگزار دولت را یک وظیفه دانست و افزود: حل مشکلات مردم  وظیفه ی ملی، دینی و انسانی است و ثواب اخروی دارد.

معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ادامه داد: از تمام آیین نامه ها و دستورالعمل  ها به نحو احسن و بدون ضایع شدن حقوق دانشگاه جهت رفاه و آسایش دانشجویان و کارمندان استفاده و تلاش خواهیم کرد.

گفتنی است در این جلسه درخصوص خوابگاه های دانشجویی، قراردادها، تالار شهدا و ورزش بحث و تبادل نظر شد.

دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  برگزاری جلسه پرداخت مطالبات معوقه بیمارستان های خصوصی از طریق بیمه ها
  برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نمایشگاه دستاوردهای سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور
  دکتر ایرج نظری: باید فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیازهای جامعه انجام دهیم
  حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد: اگر پژوهش در جامعه حاکم شود، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است