جمعه، 28 مهر 1396 - 00:38
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11633صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 21 خرداد 1396 - 12:33
جلسه هم اندیشی سرپرست پشتیبانی و امور رفاهی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد

سه شنبه 16 خردادماه 96، جلسه هم اندیشی سرپرست پشتیبانی و امور رفاهی و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با حضور مهندس صادق مرادی سرپرست پشتیبانی  و امور رفاهی، دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیران، معاونین و کارشناسان حوزه ی پشتیبانی و امور رفاهی وفرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مهندس مرادی در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین گفت: همه ی ما به مثابه یک تیم می باشیم و فارغ از هر ملیت و مذهبی که باشیم با تعامل و همکاری باید وظایف خود را  جهت مرتفع نمودن مشکلات انجام دهیم.

سرپرست پشتیبانی و امور رفاهی ادامه داد: برای تسریع در روند کارها هر فعالیتی که در حوزه ی پشتیبانی و امور رفاهی نیاز باشد با تمام توان انجام خواهیم داد و هیچ مشکلی لاینحل نمی ماند.

مرادی افزود: حوزه ی پشتیبانی و امور رفاهی با همه ی معاونت ها و واحدها؛ تعامل و همکاری لازم را جهت رسیدن به اهداف مشترک خواهد داشت و همه ی توان  خود را جهت خدمت رسانی به دانشجویان و کارکنان شریف دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بکار خواهد گرفت.

دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات گفت: کوچکترین قدم در راه نظام مقدس جمهوری اسلامی و در راستای خدمتگزاری  به مردم عبادت است.

وی حل مشکلات دانشجویان و کارکنان را بعنوان کارگزار دولت را یک وظیفه دانست و افزود: حل مشکلات مردم  وظیفه ی ملی، دینی و انسانی است و ثواب اخروی دارد.

معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ادامه داد: از تمام آیین نامه ها و دستورالعمل  ها به نحو احسن و بدون ضایع شدن حقوق دانشگاه جهت رفاه و آسایش دانشجویان و کارمندان استفاده و تلاش خواهیم کرد.

گفتنی است در این جلسه درخصوص خوابگاه های دانشجویی، قراردادها، تالار شهدا و ورزش بحث و تبادل نظر شد.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است