صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
جمعه، 28 مهر 1396 - 00:26   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11650صفحه نخست » اخبارسه شنبه، 23 خرداد 1396 - 12:08
توصیه‌هایی برای پیشگیری از تب کریمه کنگو
مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به موارد بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو گفت: گوشت تازه باید حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود و بعد از آن نیز باید برای قطعه قطعه و آماده کردن آن از دستکش استفاده شود. جگر تازه نیز باید قبل از مصرف 48 ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن به صورت کاملا پخته مصرف شود

همایون امیری مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با بیان این‌که چهار گروه هدف برای مراقبت‌های تب کریمه کنگو توصیه‌هایی برای پیشگیری از تب کریمه کنگو وجود دارد، اظهار کرد: ‌گروه اول عامه مردم هستند که باید از خریدن دام و کشتار در منازل خودداری کنند و اگر برای نذورات نیاز به دام زنده داشتند از محل‌های مورد تایید دامپزشکی دام مورد نیاز خود را تهیه کنند. همچنین‌ محصولات گوشتی باید دارای مهر تایید دامپزشکی باشند و از تهیه این محصولات از فروشگاه‌های غیرمجاز خودداری کرد.

وی افزود:‌ گوشت تازه باید حداقل به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود و بعد از آن نیز باید برای قطعه قطعه و آماده کردن آن از دستکش استفاده شود. جگر تازه نیز باید قبل از مصرف 48 ساعت در یخچال نگهداری و پس از آن به صورت کاملا پخته مصرف شود.

امیری تاکید کرد: ‌از فروشندگانی که در محل کار خود گوشت تازه ذبح می‌کنند و اقدام به کباب کردن گوشت و فروختن آن می‌کنند، خرید نکنید.

 مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با بیان این‌که گروه دوم مراقبت‌های تب کریمه کنگو، روستاییان و دامداران هستند؛ تصریح کرد: دامداران حتما باید محل نگهداری دام را از محل سکونت خودجدا کنند و از خوابیدن و استراحت کردن در محل نگهداری دام‌ها خودداری کنند.

وی عنوان کرد: روستاییان و دامداران می‌توانند پس از هماهنگی با اداره دامپزشکی، محل نگهداری دام را با سموم ضدکنه سمپاشی کنند.

امیری بیان کرد: این گروه باید از دستکاری یا له کردن کنه بر روی پوست پرهیز کنند زیرا کنه موجب انتقال بیماری می‌شود. همچنین باید از پوشش حفاظتی مانند دستکش و چکمه استفاده شود و بعد از تماس با دام، دست‌ها با آب و صابون شسته شوند.

مدیرگروه بیماری‌های واگیردار مرکز بهداشت خوزستان با بیان این‌که گروه سوم و اصلی مراقبت‌های تب کریمه کنگو،  قصاب‌ها و سلاخ‌ها هستند، عنوان کرد:‌ این افراد حتما باید هنگام کار از دستکش، ‌عینک و روپوش استفاده کنند و در صورت تماس با دام، دست‌ها را با آب و صابون بشویند.  

وی گفت: ‌گروه چهارم نیز کادر بهداشت و درمان هستند که باید در صورت مشاهده بیمار مشکوک، حفاظت فردی خود را رعایت کنند.

 

منبع: ایسناخوزستان

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است