پنجشنبه، 23 آذر 1396 - 06:43
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11678صفحه نخست » اخبار معاونت هاشنبه، 27 خرداد 1396 - 13:07
برگزاری سه کارگاه آموزشی در مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه

کارگاه جداسازی، تکثیر و کشت سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی موشی

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، کارگاهی تحت عنوان " روش استخراج، تکثیر و کشت سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از بافت چربی" در مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی در دو نوبت صبح و عصر و به صورت تئوری و عملی برگزار گردید

در این کارگاه دکتر قاسم ساکی رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی با همکاری الیاسی دانشجوی دوره دکترای ژنتیک مولکولی درخصوص اهمیت سلول های بنیادی نکاتی را بیان نموده و شرکت کنندگان به صورت عملی و تئوری با روش استخراج، تکثیر و کشت سلول های بنیادی مشتق از بافت چربی موشی آشنا شدند و در پایان به سوال ها و ابهامات مطرح شده پاسخ دادند.

در ادامه رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی از تصمیم شورای عالی مرکز جهت افزایش برگزاری کارگاه هایی در زمینه استخراج سلول های بنیادی از منابع مختلف همچون ژله وارتون بند ناف، خون بند ناف، مغز استخوان و ... خبر داد.

همچنین کارگاه جداسازی، تکثیر و کشت سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از ژله وارتون بند ناف انسانی نیز در مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی برگزار شد.

در این کارگاه دکتر قاسم ساکی توضیحاتی در خصوص سلول های بنیادی ارائه دادند و سپس به شرح روش جداسازی، تکثیر و کشت سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از ژله وارتون بند ناف انسانی پرداخته و در ادامه آتیه کرد کشت سلول ها را در آزمایشگاه به صورت عملی آموزش دادند و در پایان نیز به پرسش های شرکت کنندگان به صورت کامل و جامع پاسخ داده شد.

کارگاه مهندسی بافت، کشت سلول های بنیادی بر روی داربست

در این کارگاه که به صورت تئوری و عملی برگزار شد، دکتر داریوش بیژن نژاد عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی به توضیح و شرح سلول های بنیادی و کشت آنها بر روی داربست پرداخت و شرکت کنندگان را با تعریف داربست و دلیل استفاده از آن درکشت سلول آشنا نمود.

در ادامه دکتر سعید آزنده عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی توضیحات و نکات دیگری را درخصوص کشت سلول های بنیادی بر روی داربست ارائه داده و در پایان خانم حبیبی با همکاری خانم کرد دانشجویان کارشناسی ارشد علوم تشریح به آموزش کشت بر روی داربست و ارائه نکات مهم در این خصوص پرداختند.

گفتنی است در پایان دکتر آزنده و دکتر بیژن نژاد ضمن نظارت برروند کار عملی، به ابهامات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر بوستانی: دانشگاه برخوردار در استان خوزستان کمک میکند، رفاه، امنیت و توسعه در استان رخ دهد.
  بازدید استاندار خوزستان از پروژه عمرانی در حال ساخت بیمارستان جدید ابوذر اهواز
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  بازدید معاون درمان دانشگاه و مدیر مرکز فوریت های پزشکی از مصدومین جاده دشت آزادگان
  برگزاری نشست آموزشی راه اندازی پروژه نوبت دهی الکترونیک در درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه جندی شاپور اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است