یکشنبه، 28 آبان 1396 - 05:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11747صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 7 تیر 1396 - 10:09
وزیر بهداشت به مناسبت فرا رسیدن هفتم تیرماه و شهادت آیت الله شهید بهشتی و یارانش در یادداشتی در صفحه شخصی خود نوشت: متأسفانه امروز هم با سطحی‌نگری و سم‌پاشی برای تخریب شخصیت یاران انقلاب مواجه هستیم؛ مشکلی که راه برون رفت از آن، تمسک به اسلام ناب و عبرت گرفتن از مرام بزرگان و پیشقراولان انقلاب است

دکتر هاشمی در این یادداشت نوشته است: یادداشت وزیر بهداشت به مناسبت سالگرد شهادت دکتر بهشتی؛ رمز بهشتی شدن و بهشتی ماندن

متن کامل یادداشت دکتر هاشمی که آن را با عنوان " رمز بهشتی شدن و بهشتی ماندن " در صفحه شخصی خود منتشر کرده به شرح زیر است:

هفتم تیر ماه یادآور شهدای گران‌قدر سال 1360 است که تیر کین جهل و نفاق و برداشت‌های سطحی از دین و سیاست، انقلاب و کشور و ملت را از وجود ارزشمندشان محروم کرد.

یکی از افرادی که منافقین برای ترور شخصیت او بسیار تلاش کردند، شهید گرانقدر آیت الله بهشتی بود و به شیوه همیشگی پیروان نفاق، برای رسیدن به این هدف از هیچ تهمت و دروغی دریغ نداشتند؛ از جمله این‌که ایشان را طرفدار اشرافی‌گری و سرمایه‌داری معرفی می‌کردند.

دکتر جواد اژه‌ای داماد شهید بهشتی می‌گفت: «تبلیغات سنگین منافقین حتی روی اطرافیان هم بی‌تاثیر نبود.

یادم هست آن‌روزها بنابه تجویز دندان‌پزشک، دکتر بهشتی باید دونوبت در روز و هر بار پانزده دقیقه مسواک می‌زد؛ این بهترین فرصت بود که بتوانیم حرف‌های‌مان را به ایشان بگوییم.

روزی از این موقعیت استفاده کردم و به آن بزرگوار گفتم: می‌دانم برای شما تفاوتی میان این منطقه و آن محله شهر نیست؛ پس بیایید این خانه را ـ که در شمال شهر بود ـ بفروشید و در همسایگی آیت‌الله طالقانی یا خیابان ایران منزلی بخرید تا این هیاهو بخوابد.

مسواک زدنش که تمام شد، روبه‌من گفت: آقا جواد، به‌نظرت این مسواک، چقدر ارزش دارد؟

گفتم: مسواک مصرف شده که ارزشی ندارد.

گفت: ارزش این دنیا برای من به اندازه همین مسواک است؛ آیا چنین متاعی ارزش آن را دارد که به خاطرش مردم را فریب دهم؟

و ادامه داد، یادت باشد مردم باید ما را همان‌طور ببینند که هستیم؛ نه آن‌طور که آنها می‌پسندند.»

متأسفانه امروز هم با سطحی‌نگری و سم‌پاشی برای تخریب شخصیت یاران انقلاب مواجه هستیم؛ مشکلی که راه برون رفت از آن، تمسک به اسلام ناب و عبرت گرفتن از مرام بزرگان و پیشقراولان انقلاب است.

پس از خداوند بخواهیم کمک‌مان کند، نفس خود را از دورویی و نفاق درونی پاک گردانیم و آن‌گونه باشیم که هستیم؛ شیوه‌ای که رمز بهشتی شدن و بهشتی ماندن بوده و خواهد بود.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است