یکشنبه، 28 آبان 1396 - 05:57
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11831صفحه نخست » یادداشت دوشنبه، 19 تیر 1396 - 10:52
مدیریت بهینه تجهیزات پزشکی، راهکاری جهت ارائه مطلوب تر خدمات بهداشتی و درمانی
عبدالحسین بیگدلی

مدیریت بهینه تجهیزات پزشکی تاثیر بسزایی در کاهش و کنترل هزینه های سرمایه ای و ارائه مطلوب تر خدمات بهداشتی و درمانی ایفا می کند. مدیریت بهینه تجهیزات پزشکی، راهکاری جهت ارائه مطلوب تر خدمات بهداشتی و درمانی

استفاده از تجارب سایر دانشگاههایی که دارای سوابق موفق و الگوی مشخص در مدیریت تجهیزات بوده اند می طلبد که از لحاظ ساختار خرید، کنترل، نگهداری، آموزش و توزیع مورد بررسی قرار گیرد و سامان دهی لازم صورت پذیرد.

تنوع روز افزون بازار تجهیزات و افزایش تقاضا و انتظارات پزشکان و بیماران برای انتخاب و به کارگیری فناوری های جدید منجر به افزایش لجام گیستخته خدمات سلامت به ویژه در بخش درمان شده است.

فراهم آوری شرایطی برای شناسنامه دار نمودن و اصول صحیح نگهداری تجهیزات و گاهاً آموزش استفاده از وسایل و دوره گارانتی باعث پایداری منابع و کاهش هزینه های بعدی را به هم دارد. لذا استفاده از نرم افزارهای مدیریت تجهیزات پزشکی می تواند در این راستا با تعامل کارشناسان مهندسی پزشکی واحدهای محیطی در تحقق اهداف دانشگاه و ساماندهی تجهیزات کمک شایانی نماید.

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در راستای تهیه و تامین تجهیزات پزشکی سرمایه ای برای بیمارستان های در شرف راه اندازی و تکمیل چرخه رفع نیازهای درمانی و تجهیزاتی بیمارستان ها و واحدهای مختلف گام برمی دارد. مدیریت تجهیزات پزشکی در راستای همین سیاستها با رویکرد جدید با شناسنامه دار نمودن تجهیزات موجود و ثبت در سامانه ی مربوطه نسبت به پیگیری دوره گارانتی و ساماندهی کلی منابع تجهیزاتی حرکت رو به رشد را آغاز نموده است.

اصلاح ساختار تشکیلاتی و جایگاه کارشناسان مهندسی پزشکی در واحدهای مربوطه می طلبد که با بها دادن به نیروهای موجود و جذب نیروهای جدید، بازبینی روند موجود درچرخه خرید و نظارت بر اجرای آن از اهداف مدنظر مدیریت تجهیزات پزشکی می باشد تا علاوه بر کنترل منابع تجهیزاتی دانشگاه، صدور فعالیت شرکت های بومی شاغل در استان در حوزه ی تجهیزات و ارائه ی اطلاعات تجهیزات سرمایه ای از کل استان خوزستان در خارج از حوزه دانشگاهی طرح ریزی گردد.

مهندس عبدالحسین بیگدلی

مدیر تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است