دوشنبه، 3 مهر 1396 - 14:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11845صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 21 تیر 1396 - 10:06
کسب مجوز چاپ نشریه آتیه توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی
محمد آدینه مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی اهواز از کسب امتیاز چاپ نشریه " آتیه " خبر داد و گفت: نسخه نخست این کسب مجوز چاپ نشریه آتیه توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایینشریه در خرداد ماه 96 به چاپ رسید که یعقوب مدملی دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری داخلی – جراحی، به عنوان سر دبیر این نشریه معرفی گردیده است.

در ادامه مدملی سردبیر نشریه آتیه بیان کرد: دانشگاه مهد آموزش و پژوهش است و در این میان کمیته تحقیقات دانشجویی با بدنه فعال و پر انرژی دانشجویی نقشی اساسی را در پیشرفت پژوهشی دانشگاه ها دارد.

وی افزود: باید دقت کرد ظرفیت ما دانشجویان بیش از آن است که در ارائه یک مقاله در کنفرانس یا کنگره خلاصه شود، ما باید به سمت تحقیقات کیفی و ارزشمند که نیاز امروز کشور نیز می باشد پیش برویم که در این راه به دو ابزار نیاز داریم؛ یکی پشتکار و دیگری اخلاق در پژوهش.

مدملی ادامه داد: متاسفانه دانشجویان این دو راه را مورد توجه قرار نداده و پس از مدتی تحقیقات را رها می کنند.

وی در پایان گفت: کمیته تحقیقات دانشجویی بستر آموزش پژوهش به دانشجویان و مشوق آنان جهت انجام کار تحقیقاتی می باشد. اینجانب به همراه دوستان فعال و اعضای شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی تمام تلاش خود را به کار برده و خواهیم برد تا از همه ظرفیت های شما عزیزان استفاده کنیم.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت