یکشنبه، 1 مرداد 1396 - 05:21
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11859صفحه نخست » گزارش تصویریشنبه، 24 تیر 1396 - 11:27
بازدید وزیر بهداشت از غرفه دستاوردهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

سه شنبه 20 تیرماه 1396 جشنواره عمران سلامت با حضور دکتر حسن روحانی رییس جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم تحقیقات و فناوری، جمعی از استانداران و همچنین روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در سالن جانبی محل برگزاری این همایش نمایشگاه دستاوردهای عمرانی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد که دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز با ارائه گزارشات مبسوط در قالب های مختلف از جمله تیزر، ماکت، تابلوی شاسی، بروشور، کتابچه و .... به معرفی دستآوردهای عمرانی در حوزه های بهداشت و درمان در شهرستان های مختلف تابعه خود پرداخت.

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در ساعت اولیه برگزاری نمایشگاه از غرفه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بازدید کرد که در این بازدید دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه، جزئیات پروژه های عمرانی در شرف افتتاح و در حال احداث در جغرافیای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز را برای وی تشریح کردند.

اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اهواز
  برگزاری هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز(2)
  برگزاری هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز(3)
  برگزاری هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز(1)
  دانشگاه علوم پزشکی اهواز لوح تقدیر اولین جشنواره ملی عمران سلامت را از آن خود کرد
  رئیس هیئت اجرایی هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز: تلاش می کنیم نتیجه انتخابات را تا پایان امروز اعلام کنیم
  دکتر خدادادی: هر چه حضور رای دهندگان بیشتر باشد، اعتبار انتخابات بیشتر و منتخبین جایگاه بالاتری خواهند داشت
  برگزاری اولین کمیته ECHO در شبکه بهداشت شهرستان رامشیر
  کمیته پیشگیری از مرگ و میر کودکان 59-1 ماهه در مرکز بهداشت غرب اهواز برگزار شد.
  نشست رئیس مرکز بهداشت غرب با بخشدار و دهیاران بخش مرکزی شهرستان اهواز

خبر فوری: اعلام نتایج هفتمین دوره انتخابات اعضاء هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اهواز