دوشنبه، 3 مهر 1396 - 14:07
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11873صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاشنبه، 24 تیر 1396 - 12:32
ارزشیابی وزارتی گروه رادیولوژی بیمارستان گلستان اهواز انجام شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز، پنجشنبه ۲۲تیرماه۹۶ ارزیابان وزارت بهداشت با حضور در این مرکز، از امکانات، تجهیزات و شرایط ارزشیابی وزارتی گروه رادیولوژی بیمارستان گلستان اهواز انجام شدآموزشی گروه رادیولوژی مستقر در واحدها و بخش های مختلف تصویربرداری بازدید نمودند.

دکتر محمد مومن مدیر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جلسه آغازین این مراسم که در محل دفتر ریاست بیمارستان گلستان اهواز برگزار شد، ضمن خیر مقدم به تیم ارزیابان، به معرفی این گروه آموزشی پرداخت و گفت: گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز فعالیت مستقل خود را از سال ۱۳۶۹ با آموزش تخصصی دانشجویان آغاز و در زمینه‌های مختلف توسعه داد بطوریکه درحال حاضر این گروه با مرکزیت بیمارستان گلستان اهواز، دارای ۱۳ نفر عضو هیئت علمی و ۳۶ نفر دانشجوی تخصصی رادیولوژی است.

وی ادامه داد: گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور اعضاء هیئت علمی و همکاری کارشناسان بخش‌ها و امکانات مختلف، به طور مستمر خدمات تصویربرداری از قبیل، ام آر آی، سی تی اسکن اسپیرال، سونوگرافی، رادیولوژی و ... را به بیماران ارائه می‌دهد و همزمان کار آموزش و ارزیابی دانشجویان از لحاظ عملی و نظری را در دستور کار خود دارد.

دکتر علی حکمت‌نیا دکترای تخصصی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ارزیاب ارشد این دوره در ادامه از اساتید قدیمی و بازنشسته این گروه برای میدان دادن به جوانترها تقدیر کرد و گفت: در ارزیابی دور گذشته گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، یک سری نواقص وجود داشت که دوستان در آن زمان قول رفع آن را دادند و امروز خوشبختانه ما شاهد تحقق حداکثری این وعده‌ها و عزم راسخ اعضاء گروه و بویژه مسئولین بیمارستان گلستان اهواز در ارتقاء کمی و کیفی این گروه هستیم.

وی هدف از برگزاری این بازدید را تائید ادامه فعالیت گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بیان کرد و افزود: از آنجا که رشته‌ی رادیولوژی به شدت مبتنی بر تکنولوژی و امکانات است، به روز رسانی و بهره‌گیری از بهترین فناوری روز دنیا در این رشته الزامیست که بطور مثال می‌توان به یکسان سازی سیستم ثبت و اشتراک‌گذاری تصاویر پزشکی PACS (picture archiving and communication system)، اجرای سیستم رادیولوژی دیجیتال بدون فیلم (Filmless X.Ray) و توسعه‌ی رادیولوژی مداخله‌ای (Interventional Radiology) اشاره کرد.

وی همچنین پس از گفتگو و دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات اساتید گروه رادیولوژی و مسئولین بیمارستان گلستان تصریح کرد: لزوم مشارکت تفکر جمعی در ارائه یک چشم‌انداز مفید و کاربردی بسیار ضروری است.

دکتر حکمت‌نیا پس از بازدید پروژه‌ی ساختمان بزرگ اینترونشن مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز ادامه داد: ضرورت تجمیع و ایجاد فضای فیزیکی مناسبی که بصورت یکجا در بر گیرنده‌ی تمام واحدهای تصویربرداری باشد، در بیمارستان گلستان محسوس است و امیدواریم با توسعه طبقات فوقانی این پروژه، این امر محقق گردد.

گفتنی است تیم بازدید کننده متشکل از دکتر علی حکمت نیا، دکتر حمید حقیقت‌خواه و دکتر سیده‌بیتا صدیقی، پس از ارزیابی و بررسی امکانات و شرایط و جلساتی که با حضور مسئولین بیمارستانهای گلستان و امام خمینی(ره)، اعضاء هیات علمی و دستیاران گروه رادیولوژی دانشگاه جندی شاپور اهواز برگزار نمود، به کار خود پایان داد.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت