یکشنبه، 28 آبان 1396 - 05:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11879صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاشنبه، 24 تیر 1396 - 10:13
بازدید اعتباربخشی آموزشی و پژوهشی از مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز

تیم ارزیابان وزارت بهداشت جهت اعتباربخشی آموزشی این مرکز با حضور در مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز، از شرایط آموزشی این مرکز بازدید نمودند.بازدید اعتباربخشی آموزشی و پژوهشی از مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز

یکشنبه ۱۸ تیرماه ۹۶ تیم ارزیابان وزارت بهداشت جهت اعتباربخشی آموزشی درمانی گلستان اهواز، از شرایط آموزشی این مرکز بازدید بعمل آوردند.

دکتر شیده عصار معاون آموزشی مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز ضمن اعلام این خبر افزود: بیمارستان گلستان اهواز به عنوان یکی از بیمارستانهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، عهده‌دار آموزش دانشجویان رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و ۱۳ رشته تخصصی و ۷ رشته فوق تخصصی پزشکی می باشد و این اولین بازدید اعتباربخشی جامعی است که از این مرکز انجام شده است.

وی افزود: تیم ارزیابان وزارت بهداشت با در نظر گرفتن سنجه‌های مصوب وزارتی در زمینه اعتباربخشی آموزشی، به بررسی کلی و پایش موارد مرتبط با آموزش و پژوهش در مراکز آموزشی درمانی سطح کشور می‌پردازند و طی این بازدید نیز مواردی همچون امکانات آموزشی، فضاهای آموزشی، اعضای هیئت علمی ارتباطات آموزشی، نحوه‌ی آموزش فراگیران و... مورد سنجش و بازبینی قرار گرفت‌.

معاون آموزشی بیمارستان گلستان اهواز تصریح کرد: در این ارزیابی، به جز موارد آموزشی، از واحد توسعه تحقیقات و معاونت پژوهشی مرکز آموزشی درمانی گلستان بازدید و امکانات و تجهیزات مرکز در زمینه پژوهش و تحقیقات ارزیابی شد.

دکتر عصار گفت: در جلسه اختتامیه که در تاریخ ۱۹ تیرماه برگزار شد، نظر کلی ارزیابان وزارتی در خصوص اعتباربخشی آموزشی بیمارستان گلستان اهواز اعلام شد که خوشبختانه در اکثریت سنجه‌های آموزشی و پژوهشی مثبت بود و ارزیابان نقاط قوت بسیاری را در خصوص این مرکز برشمردند.

وی تصریح کزد: با تلاش ها و همکاری بی‌دریغ رئیس بیمارستان، معاونت‌ها، حوزه مدیریت، مدیره پرستاری و سایر اعضای کمیته اجرایی در سال اخیر، پیشرفت‌های زیادی در زمینه بهبود کیفیت آموزشی مرکز آموزشی درمانی گلستان و کسب رضایت فراگیران داشته ایم و ان شاءالله این روند روبه رشد را حفظ خواهیم نمود.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است