یکشنبه، 28 آبان 1396 - 05:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11894صفحه نخست » اخبار بیمارستان هایکشنبه، 25 تیر 1396 - 12:29
درمانگاه قلب بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز به دو دستگاه هولتر ECG جدید مجهز شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز، دکتر کامبیز معصومی در این باره اظهارکرد: بیمارستان با داشتن 29 درمانگاه در حوزه های مختلف به ویژه جراحی قلب، قلب و عروق، زنان، ارتوپدی، مغز و اعصاب، پوست، چشم، ارولوژی، ریه، گوارش و سایر تخصص ها، خدمات درمانی و تشخیصی به صورت تخصصی و فوق تخصصی به بیماران سراسر استان خوزستان و استان های دیگر ارائه می کند.

وی افزود: درمانگاه قلب یکی از فعال ترین درمانگاه های تخصصی این مرکز به شمار می رود که بیماران دچار ناراحتی های قلب و عروق را به صورت سرپایی ویزیت می کند و در صورت نیاز نیز در این درمانگاه اکوکاردیوگرافی و ECG انجام می شود.

سرپرست مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز گفت: ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر در درمانگاه قلب علاوه بر داشتن کادر مجربی از پزشکان متخصص، نیازمند تجهیزات جدید و نوسازی و بهسازی تجهیزات موجود است. بنابراین دو دستگاه هولتر ECG برای درمانگاه قلب بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز خریداری و به کار گرفته شد. پیش از خریداری این دو دستگاه، با توجه به مراجعات بالا و داشتن تنها یک دستگاه هولتر در درمانگاه قلب مشکلات فراوانی پیش روی کادر درمانگاه بود.

گفتنی است هولتر برای تشخیص بی‌نظمی ها و تپش قلب بیمار در طول شبانه روز به کار می‌رود. هولتر مانیتورینگ ضربان قلب تا ۴۸ ساعت و بعضا یک هفته، در مواقعی کمک کننده است که حملات مکرر تپش قلب یا سنکوپ وجود داشته باشد.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است