شنبه، 27 آبان 1396 - 22:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11940صفحه نخست » اخبار دانشکده هادوشنبه، 9 مرداد 1396 - 14:38

گفتگوی ویژه با محمد احمدی دانشجوی رتبه دوم نهمین آزمون انفرادی المپیاد علمی منطقه ای در حیطه استدلال بالینیمحمد احمدی متولد 1372 دانشجوی رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در نهمین آزمون انفرادی المپیاد علمی منطقه ای دانشجویان استعدادهای درخشان، در حیطه استدلال بالینی رتبه دوم منطقه 4 آمایشی کشور را کسب نمود و به مرحله گروهی المپیاد کشوری راه یافت.

وی از این المپیاد به عنوان اولین گام در مسیر موفقیت های خود نام برد و در توصیه به دیگر دانشجویان اظهار داشت: لازم است که دانشجویان از همین مقطع دانشجویی برنامه ریزی مناسبی جهت رسیدن به اهداف خود داشته باشند و از وقت خود برای مطالعه به خوبی استفاده کنند.

احمدی ادامه داد: شرکت در این گونه آزمونها به ارتقاء هرچه بیشتر سطح علمی دانشجویان رشته پزشکی کمک می کند؛ از این رو در صورتی که دانشجویان با نحوه سوالات طرح شده آشنایی داشته باشند می توانند با برنامه ریزی مناسب و مطالعه مفید مباحث درسی خود در این گونه آزمون ها نتابج مناسبی کسب کنند.

این دانشجوی ترم 12 رشته پزشکی با بیان این مطلب که نقش اساتید و مسئولان در تسهیل این موفقیت بسیار ارزشمند و برجسته بود، گفت: کلیه مسئولان که در برگزاری کارگاه های آماده سازی جهت شرکت در المپیاد تلاش کردند، از مجربترین و بهترین اساتیدی بودند که در طول دوران تحصیل با آنها آشنا شدم.

احمدی با اشاره به نقش اساتید در دستیابی به این موفقیت افزود: شایسته است از زحمات بی دریغ دکتر معتمد مسئول حیطه استدلال بالینی و دکتر آرش فروزان مسئول استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تشکر و قدر دانی کنم.

وی در خصوص زمان مطالعه جهت شرکت در المپیاد علمی اذعان داشت: قبل از شرکت در المپیاد علمی، آزمون پیش کارورزی در پیش بود که در راستای آمادگی جهت شرکت در این آزمون روزانه حدود 10 ساعت مطالعه می کردم، از این رو کسب رتبه برتر در آزمون پیش کارورزی نقش بسزایی در موفقیت در آزمون المپیاد علمی داشت.

احمدی در مورد برنامه های آینده خود تصریح کرد: تمام دانشجویانی که در مقطع پزشکی عمومی مشغول به تحصیل هستند، پس از طی این دوره، در صورت علاقه به ادامه تحصیل، تمام سعی و تلاش خود را در راستای آمادگی جهت شرکت در آزمون دستیاری به کار می گیرند و من نیز امیدوارم بتوانم در رشته مورد علاقه ام ادامه تحصیل دهم.

شایان ذکر است محمد احمدی در آزمون پیش کارورزی علوم پایه نیز جزء ٢.٥درصد برتر و نفر سی و دوم کشور شده است.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است