صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
شنبه، 27 آبان 1396 - 22:09   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 11996صفحه نخست » اخبار فرهنگ سلامتدوشنبه، 9 مرداد 1396 - 21:26
زیان های مصرف بی رویه نمک طعام را جدی بگیرید

مهندس حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب زیان های مصرف بی رویه نمک طعام را جدی بگیریداست، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.


وی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام ۶ تا ۱۸ گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

 عبدالعزیزی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

وی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آب جمع‌شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود. پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.


این کارشناس مواد غذایی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند.


 عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند اما حاوی نمک هستند.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است