یکشنبه، 2 مهر 1396 - 22:07
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12037صفحه نخست » اخباریکشنبه، 15 مرداد 1396 - 14:30
برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در زمستان 96

وی اظهار کرد: این کنگره در ادامه اولین کنگره علوم حرکت بالینی که دو سال پیش برگزار شد، با هدف آشناسازی مخاطبان با جدیدترین دستاوردهای توانبخشی در زمینه علوم بالینی حرکت برگزار می‌شود که اساتید برجسته کشوری مانند دکتر محمدرضا هاشمی گلپایگانی٬ دکتر اسماعیل ابراهیمی و دکتر غلامعلی شهیدی، سخنرانان کلیدی آن خواهند بود.

گوهرپی افزود: محورهای اصلی این کنگره تشخیص٬ ارزیابی و درمان اختلالات حرکتی انسان٬ بیومکانیک و پاتوبیومکانیک حرکت٬ ارگونومی٬ علوم اعصاب و توانبخشی سیستم عصبی حرکت٬ تعادل و شناخت در سالمندی٬ تکنولوژی توانبخشی حرکتی و واقعیت مجازی٬ اختلالات بلع و اختلالات حرکتی گفتار خواهد بود.

دبیر علمی دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی٬ گروه‌های آموزشی هدف را فیزیوتراپی٬ کاردرمانی٬ گفتاردرمانی٬ شنوایی شناسی٬‌ ارتوپدی‌ فنی٬ پزشکی٬ علوم اعصاب و کنترل حرکت٬ بیومکانیک٬ بیوالکتریک٬ مهندسی پزشکی٬ علوم ورزشی٬ توانبخشی ورزشی و ارگونومی عنوان کرد.

گوهرپی ادامه داد: در کنار این کنگره٬ کارگاه٬ پنل و نمایشگاه پوستر نیز برگزار خواهد شد. مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ مهرماه در نظر گرفته شده اما امکان تمدید این مهلت نیز وجود دارد و علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را به دبیرخانه کنگره به نشانی اهواز٬ دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور٬ حوزه ریاست دانشکده علوم توانبخشی ارسال کنند؛ همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۶۱۳۳۷۴۳۵۰۵ تماس بگیرند ویا به وب‌سایت کنگره به آدرس chms-rehab2.ajums.ac.ir مراجعه کنند.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت