یکشنبه، 28 آبان 1396 - 05:58
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12067صفحه نخست » اخبارشنبه، 21 مرداد 1396 - 15:55
هفتمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

هفتمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شددکتر فاطمه احمدی از برگزاری هفتمین دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی در روز پنجشنبه 19 مردادماه 96 خبر داد و افزود: این آزمون با حضور 43  داوطلب در 15 ایستگاه (13 ایستگاه فعال و 2 ایستگاه استراحت)، در دو مسیر موازی و با توجه به تعداد متقاضیان در سه دوره در مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار گردید.

مسئول برگزاری آزمون صلاحیت بالینی در خصوص  ایستگاههای این آزمون عنوان کرد: سوالات این دوره شامل شرح حال گیری بیمار، معاینه پزشکی، کار عملی، مدیریت بیمار و حل مسئله بوده است که بطور کلی از گروه های آموزشی بالینی از جمله داخلی، اورولوژی، طب اورژانس، زنان، اطفال، پوست، جراحی و روانپزشکی طراحی شده بودند. در پایان هر دوره آزمون، فرم نظر سنجی توسط  داوطلبان و آزمونگران تکمیل شد.

احمدی با اشاره به شرایط شرکت در  آزمون اظهار داشت: کارورزانی که 6 ماه از دوره کارورزی خود را طی کردند، با مراجعه به سایت http://ucsi.ajums.ac.ir  و انجام مراحل ثبت نام  قادر به شرکت در این آزمون شدند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: دو کارگاه آموزشی جهت تقویت توانمند سازی داوطلبان نیز در گذشته برگزار شده بود.

احمدی اظهار داشت: خانم دکتر حیاتی عضو هیئت علمی گروه داخلی ناظر داخلی و دکتر مرضیه میری از دانشکده علوم پزشکی آبادان ناظر خارجی این آزمون بوده اند.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است