یکشنبه، 2 مهر 1396 - 09:30
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12212صفحه نخست » اخباردوشنبه، 6 شهریور 1396 - 17:58
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز داروساز
سیر صعودی تولیدات داروهای مختلف در داخل کشور و کاهش وابستگی دارویی به خارج و آمار قابل قبول ساخت داروهای تولید داخل به ویژه در طی سالهای اخیر، نویدبخش فردایی روشن تر برای رشته داروسازی در ایران عزیز می باشد.

دکتر اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پیامی 5 شهریورماه روز داروساز را به جامعه داروسازی استان وکشور تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به مناسبت روز داروساز

بسمه تعالی

هفته نخست شهریورماه، هر ساله تداعی کننده نقش و اهمیت جایگاه دو قشر ویژه در نظام سلامت کشور می باشد. پنجمین روز از این ماه، زادروز حکیمی برجسته و ارزشمند می باشد که به جهت تقدیر از یک عمر همت و تلاش محمد بن زکریای رازی در این حرفه مقدس، این روز را روز داروساز نام نهاده اند.

اگر چه شاید روز داروساز، در اذهان یکایک افراد جامعه ثبت و ضبط نگردیده باشد، اما هر ساله 5 شهریورماه می تواند نقطه زمانی ویژه ای برای همگرایی بیش از پیش اعضاء جامعه داروسازی کشور باشد تا بتوانند با همفکری، تشریک مساعی، وفاق و همدلی بیشتر و تلاش افزونتر برای ایفای نقشی پررنگ تر و کیفی تر در نظام سلامت کشور، در ارتقاء جایگاه والای خود در خدمت رسانی بیشینه به حوزه سلامت و مردم عزیز اثرگذارتر گردند.

سیر صعودی تولیدات داروهای مختلف در داخل کشور و کاهش وابستگی دارویی به خارج و آمار قابل قبول ساخت داروهای تولید داخل به ویژه در طی سالهای اخیر، نویدبخش  فردایی روشن تر برای رشته داروسازی در ایران عزیز می باشد.

اینجانب به نوبه خود 5 شهریورماه، زادروز حکیم بزرگ محمد بن زکریای رازی و روز داروساز را به یکایک داروسازان پرتلاش و ارزشمند خوزستان و ایران تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر اسماعیل ایدنی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت