یکشنبه، 2 مهر 1396 - 09:28
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12294صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاچهارشنبه، 15 شهریور 1396 - 18:03

دکتر یوسف خلیف پور رئیس مرکز آموزشی درمانی سینا شهرستان کارون گفت: سال گذشته هیاتی تحت عنوان کارشناسان طرح تکریم از طرف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان، ارزیابی هایی را در سطح استان انجام داد و شاخص هایی مورد کسب رتبه 3 توسط بیمارستان سینا کارون در بین بیمارستانهای استان در طرح تکریم ارباب رجوعبررسی قرار گرفت که بر اساس آنها امتیازبندی هایی انجام شد و در این میان بیمارستان سینا کارون موفق به کسب امتیاز 79.44 شد.

وی ادامه داد: با کسب این امتیاز، بیمارستان سینا کارون از بین تعداد 105 دستگاه اجرایی استان خوزستان رتبه 21، در بین بیمارستان های استان اعم از دولتی و خصوصی رتبه 3 و نهایتا" در بین بیمارستان های دانشگاهی استان موفق به کسب رتبه 1 در زمینه طرح تکریم ارباب رجوع شد.

خلیف پور افزود: همه تلاش ما بر این بوده که خدماتی در شان مردم شهرستان کارون ارائه گردد و در راستای اهداف طرح تحول نظام سلامت مبنی بر پرداخت هزینه کمتر از جیب مردم و با کیفیت بالاتر گام برداریم که خوشبختانه کل پرسنل بیمارستان دست به دست هم دادند تا به این مهم نائل شویم.

رئیس مرکز آموزشی درمانی سینا خاطرنشان کرد: ایجاد سالن انتظار همراهان بیمار و بهبود کیفیت بخش های بیمارستانی نیز از جمله فعالیت های انجام شده بعد از ارزیابی ها بود که انتظار می رود امتیازات بیمارستان در سال 96 نسبت به سال قبل نیز بالاتر رود.

وی با اشاره به جزئیات طرح تکریم تصریح کرد: در این طرح حدود 10 شاخص و معیار از قبیل انجام امور ابتکاری، رضایت مندی مراجعه کنندگان، تشویق ها و تنبیه ها، نظارت و بررسی، نظرسنجی های بیمارستانی و ... وجود دارد که هر کدام امتیاز خاص خود را داشته و نهایتا" بیمارستان سینا از نمره 100، توانست نمره 79.44 را کسب کند.

خلیف پور در پایان گفت: با هدف قرار گرفتن در بین 3 بیمارستان برتر استان، برنامه ریزی های استراتژیکی انجام شد و یک برنامه عملیاتی تنظیم گردید که با دنبال کردن آن، رفع ایرادها و البته با توجه به نقش مهم آموزش در امر درمان و حمایت های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز توانستیم خدمات مداوم و با کیفیتی به مردم ارائه دهیم و نهایتا" به این افتخار دست پیدا کنیم.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت