یکشنبه، 2 مهر 1396 - 09:32
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12323صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتسه شنبه، 21 شهریور 1396 - 11:46
انجام عمل تعویض مفصل زانو برای اولین بار در ماهشهر

انجام عمل تعویض مفصل زانو برای اولین بار در ماهشهربه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر، عمل تعویض مفصل زانو برای اولین بار در بیمارستان حاجیه نرگس معرفی ماهشهر توسط دکتر زامیاد سلاطی جراح و متخصص ارتوپد با موفقیت انجام شد.

دکتر شنبدی معاون درمان شبکه بهداشت و درمان ماهشهر با اعلام این خبر افزود: تعویض مفصل زانو که به آن آرتروپلاستی زانو Knee arthroplasty هم می گویند نوعی عمل جراحی است که با استفاده از آن سطح مفصلی استخوان های ران و ساق در مفصل زانو را با یک سطح مصنوعی جایگزین می کنند.

وی اظهار داشت: مهمترین هدف تعویض مفصل زانو از بین بردن دردی است که براثر ساییدگی، آرتروز، روماتیسم و یا تخریب سطح مفصلی زانوی بیمار ایجاد شده است. بدست آوردن دامنه حرکتی مطلوب در مفصل زانو و اصلاح تغییر شکل های ایجاد شده در زانو از دیگر  موارد بکار گیری مفصل مصنوعی زانو است.

دکتر شنبدی در ادامه با بیان علل تخریب غضروف مفصلی زانو، افزود: زمانی که حرکت مفصل دردناک و مفصل دچار خشکی و محدودیت حرکتی می شود، در این وضعیت میتوان با تعویض سطوح مفصلی حرکات مفصل را بهتر کرده و درد را از بین برد. عمل جراحی تعویض مفصل زانو یکی از موفق ترین اعمال جراحی است که گاهی اوقات مفصل مصنوعی زانو بیش از ۲۰ سال عمر می کند و عمل فوق بیشتر در افراد مسن و میانسال انجام می شود.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت