یکشنبه، 2 مهر 1396 - 09:32
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12330صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتسه شنبه، 21 شهریور 1396 - 14:09
جلسه ارزیابی شاخص های تغذیه ای در مرکز بهداشت غرب اهواز برگزار شد

جلسه ارزیابی شاخص های تغذیه ای در مرکز بهداشت غرب اهواز برگزار شددوشنبه 20 شهریورماه 96، جلسه ارزیابی شاخص های تغذیه ای در سال گذشته و سه ماهه اول 96 با حضور مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز و کلیه کارشناسان تغذیه مراکز جامع سلامت منطقه غرب در محل دفتر مدیریت مرکز برگزار شد.

مهندس شریفی به تجهیز نیروی انسانی در واحد تغذیه پس از طرح تحول سلامت اشاره کرد و افزود: در راستای این توانمندسازی انتظار می رود شاخص های تغذیه و خطرسنجی ارتقاء یابد که این امر تلاش مستمر و شبانه روزی کارشناسان جهت پیشگیری اولیه را می طلبد. از این رو آموزشهای موثر کارشناسان در تغییر رفتارهای ناسالم تغذیه ای و همچنین ایجاد سبک زندگی سالم در جامعه نقش بسزایی خواهد داشت.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز اظهار داشت: افزایش بار بیماریهای غیر واگیر بیانگر این است که باید غربالگری بیماریهای غیرواگیر و آموزش های تغذیه بصورت همزمان در یک راستا ارتقاء یابند تا گامی های موثرتری در راستای سلامت جامعه برداشته شود.

مهندس شریفی افزود: نگاه دقیق به پیامدهای بیماریهای غیر واگیر به عنوان مثال دیابت و آمار بالای پیامدهای آن مانند: نفروپاتی، رتینوپاتی و قطع عضو بر اثر بیماری دیابت، حساسیت و اهمیت تلاشهای صورت گرفته را بیشتر می سازد. همچنین وجود تداوم برنامه ها، مداخلات تغذیه ای و آموزش های اساسی در این زمینه در پیشبرد اهداف جهت موفقیت در سلامت جامعه موثر است.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت