یکشنبه، 2 مهر 1396 - 09:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12341صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتچهارشنبه، 22 شهریور 1396 - 13:57

پذیرش بیش از 5000 بیمار بصورت ماهیانه در کلینیک تخصصی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی ماهشهربه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهشهر، محمد امین زرگر رئیس بیمارستان حاجیه نرگس معرفی از پذیرش حدود 5000 بیمار بصورت ماهیانه درکلینیک تخصصی این بیمارستان خبر داد و در تشریح این خبر افزود: کادر درمان حاضر در کلینیک تخصصی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی با بهره گیری از تجربیات پزشکان متخصص در رشته های مختلف در دو نوبت صبح و بعد ازظهر در حال ارائه خدمات بهداشتی درمانی به شهروندان می باشد.

دکتر زرگر گفت: در اکثر تخصص های پزشکی چندین پزشک متخصص در این  کلینیک همکاری می کنند.

رئیس بیمارستان معرفی اظهار داشت: در هر نوبت کاری قریب به 150 تا 200 بیمار پذیرش می شوند که این تعداد در نوبت بعد از ظهر افزایش یافته و گاها" به 300 بیمار نیز میرسد. در صورتی کهآمار پذیرش ماهانه کلینیک تخصصی در حدود 5000 تا 5500 بیمار است.

لازم به ذکر است که در کلینینک تخصصی نوار عصب، عضله (Emg) و اکوی قلب نیز انجام می شود.

خبر فوری: دکتر ایدنی: آمادگی همکاری دانشگاه علوم پزشکی اهواز با دانشگاه میسان عراق در حوزه سلامت