سه شنبه، 21 آذر 1396 - 14:33
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12361صفحه نخست » اخبارجمعه، 31 شهریور 1396 - 13:30
کاروان جهادی دانشگاه علوم پزشکی اهواز به مناطق محروم ایذه رسید

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ایذه، دکتر مازیار حسن زاده کیانی مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه گفت: به همت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گروه جهادی این دانشگاه در سه روز متوالی در منطقه محروم چم ریحان خدمات پزشکی و دندانپزشکی ارایه نمودند.

وی گفت: یکی از خدمات بهداشتی درمانی که به دلیل عدم توجه کافی در مناطق محروم  توسعه کمتری یافته است، خدمات دندان پزشکی است. از این رو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور پاسخگویی به نیاز مردم به خدمات دندانپزشکی و در راستای اجرای هر چه بهتر طرح تحول سلامت و توجه به بهداشت دهان و دندان و دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی، برای اولین بار و در راستای عدالت اجتماعی در نظام سلامت کشور، اقدام به تهیه و توزیع کلینیک‌های سیار دندانپزشکی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کرد.

حسن زاده کیانیبیان داشت: هدف از تهیه و توزیع این  کلینیک‌ها را کمک به ارتقای شاخص‌های بهداشت دهان و دندان در مناطق محروم، افزایش دسترسی اقشار آسیب پذیر به ویژه کودکان زیر ۱۴ سال مادران باردار و مادران شیرده  به خدمات رایگان، ارتقای فرهنگ کار جهادی و داوطلبانه در حوزه دندانپزشکی و جلب حمایت خیرین در حوزه سلامت دهان و دندان عنوان کرد .

وی در خصوص کلینیک‌های سیار دندانپزشکی اظهار کرد: تعداد 2 دستگاه کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با عنایت رئیس دانشگاه، معاون اجتماعی و معاون  بهداشت دانشگاه و همکاری صمیمانه  مدیر گروه دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه، جمعی از دندانپزشکان عضو گروه جهادی جهت ارائه خدمات دندانپزشکی در روستای محروم چم ریحان بصورت رایگان خدمات فیشورسیلانت، فلورایدتراپی، ترمیم، پالپوتومی، جرم گیری، خارج کردن دندان‌های عفونی و درمان پالپ زنده برای مراجعین انجام دادند.

مدیرشبکه بهداشت و درمان ایذه ادامه داد: در خصوص سایر خدمات پزشکی، ویزیت بیماران قلبی، چشم پزشکی، اطفال، زنان زایمان، داخلی، دارو درمانی و بازی درمانی کودکان و همچنین دهگردشی در سه روز توسط پزشکان عمومی انجام شد.

وی در پایان از تمام اعضای گروه جهادی که با حضور خود باعث شادی مردم شدند تقدیر نمود.

گفتنی است این اردو جهادی با حضور ۸ پزشک متخصص و همراهی ۳۰ تن دانشجویان پزشکی برگزار شد.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است