سه شنبه، 21 آذر 1396 - 14:31
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12404صفحه نخست » اخبارشنبه، 1 مهر 1396 - 15:52
پیام رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

دکتر زهرا بزرگ زاده رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.پیام رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

متن پیام به شرح زیر است:

هفته دفاع مقدس  نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی است.

هفته دفاع مقدس، هفته ای در گذر ایام نیست، واژه ای در حصار تنگ زمان نیست؛ فصلی است در بی زوال ترین تقویم های ابدی، آنجا که زمان، خود نیز کرانه ای محدود دارد.

ملت ما با دفاع مقدس خویش، حصار تنگ زمان را شکست و دیواره کوتاه ایام را در نوردید و از آن سوی مرزهای سبز توحید، گلستانی از شهادت را هدیه آورد؛ هشت سال دفاع مقدس ملت سلحشور ایران در برابر همه زورگویان جهان، برگ زرینی از حماسه ملتی است که تا همیشه تاریخ، نه تنها ایرانیان بلکه همه ملت‌های آزاده جهان به آن افتخار می‌کنند.

این حادثه بزرگ و ماندگار توانست همه معادلات جهانی معمول در عرصه سیاسی، نظامی، اجتماعی و فرهنگی را برهم زند و غرور و سرافرازی را برای مردم ایران زمین بر جای بگذارد. اینک که در ایام هفته دفاع مقدس، رایحه و عطر دل انگیز شهدا در کشور و شهر عزیزمان به مشام میرسد، اینجانب وظیفه خود می‌دانیم این هفته را به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و همه دلیرمردان عرصه ایثار و مقاومت تبریک عرض نماییم.

دکتر زهرا بزرگ زاده

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است