شنبه، 29 مهر 1396 - 12:53
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12406صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 1 مهر 1396 - 16:07
نشست کارشناسان بهداشت محیط کلیه مراکز بهداشتی درمانی غرب اهواز

نشست کارشناسان بهداشت محیط کلیه مراکز بهداشتی درمانی غرب اهوازطی این جلسه که به همت واحد بهداشت محیط جهت کارشناسان بهداشت محیط بیمارستانها و مراکز خدمات جامع سلامت منطقه غرب اهواز برگزار شد، بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی و راهکارهای پیشگیری و کنترل آنها را با اولویت التور مورد بررسی قرار گرفت.

طی این نشست مهندس مهرداد شریفی ضمن اشاره بر بیماریهای منتقله از آب و غذا، عوامل این آلودگی را باکتری های توکسینها، ویروسها و انگلها بیان کرد و گفت: این بیماریهای منتقله از طریق همکاری وسیع بین بخشی به راحتی قابل پیشگیری هستند، و با توجه به راههای انتقال آنها، آموزش و رعایت برخی نکات بهداشتی می تواند در پیشگیری از ابتلا به این عفونتها موثر باشد.

وی اهمیت آموزش در امر پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا را انکار ناپذیر دانست و افزود: تمامی دست اندر کاران طبخ غذا باید تحت آموزش های بهداشتی قرار گیرند.

در پایان کارشناسان بهداشت محیط ضمن ارائه آموزشها و راهکارهای پیشگیری از بروز بیماریهای منتطقه از آب و غذا با اولویت التور، نکات لازم در خصوص کنترل آب در بیمارستان، شستشوی مخازن، نظارت بر آشپزخانه ها، گزارشدهی به موقع و ... را بیان کردند.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است