پنجشنبه، 23 آذر 1396 - 06:34
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12406صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتشنبه، 1 مهر 1396 - 16:07
نشست کارشناسان بهداشت محیط کلیه مراکز بهداشتی درمانی غرب اهواز

نشست کارشناسان بهداشت محیط کلیه مراکز بهداشتی درمانی غرب اهوازطی این جلسه که به همت واحد بهداشت محیط جهت کارشناسان بهداشت محیط بیمارستانها و مراکز خدمات جامع سلامت منطقه غرب اهواز برگزار شد، بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی و راهکارهای پیشگیری و کنترل آنها را با اولویت التور مورد بررسی قرار گرفت.

طی این نشست مهندس مهرداد شریفی ضمن اشاره بر بیماریهای منتقله از آب و غذا، عوامل این آلودگی را باکتری های توکسینها، ویروسها و انگلها بیان کرد و گفت: این بیماریهای منتقله از طریق همکاری وسیع بین بخشی به راحتی قابل پیشگیری هستند، و با توجه به راههای انتقال آنها، آموزش و رعایت برخی نکات بهداشتی می تواند در پیشگیری از ابتلا به این عفونتها موثر باشد.

وی اهمیت آموزش در امر پیشگیری از بیماریهای منتقله از غذا را انکار ناپذیر دانست و افزود: تمامی دست اندر کاران طبخ غذا باید تحت آموزش های بهداشتی قرار گیرند.

در پایان کارشناسان بهداشت محیط ضمن ارائه آموزشها و راهکارهای پیشگیری از بروز بیماریهای منتطقه از آب و غذا با اولویت التور، نکات لازم در خصوص کنترل آب در بیمارستان، شستشوی مخازن، نظارت بر آشپزخانه ها، گزارشدهی به موقع و ... را بیان کردند.

استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر بوستانی: دانشگاه برخوردار در استان خوزستان کمک میکند، رفاه، امنیت و توسعه در استان رخ دهد.
  بازدید استاندار خوزستان از پروژه عمرانی در حال ساخت بیمارستان جدید ابوذر اهواز
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  بازدید معاون درمان دانشگاه و مدیر مرکز فوریت های پزشکی از مصدومین جاده دشت آزادگان
  برگزاری نشست آموزشی راه اندازی پروژه نوبت دهی الکترونیک در درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه جندی شاپور اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است