شنبه، 29 مهر 1396 - 12:54
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12425صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 5 مهر 1396 - 12:45
آخرین وضعیت هرس درختان کنوکارپوس از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز آخرین وضعیت هرس درختان کنوکارپوس از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهوازبهداشت استان خوزستان گفت: با توجه به دستور اکید استاندار خوزستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همچنین حساسیت موضوع هرس درختان کونوکارپوس به منظور پیشگیری از بروز مشکلات تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی و نیز تقارن این پدیده با همایش عظیم اربعین حسینی و ورود خیل عظیم عزاداران به استان خوزستان، موضوع هرس این گونه گیاهی از تیرماه سال جاری بصورت مستمر در دستور کار کارگروه سلامت و امنیت غذایی و نیز جلسات مدیریت بحران استان قرار گرفت.

سلمان زاده افزود: در این راستا ضمن پیگیری های بعمل آمده مصوب شد تا دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز نسبت به تهیه دستورالعمل هرس این گونه گیاهی اقدام و موضوع از طریق اداره کل امور شهری و روستایی استانداری در اختیار کلیه شهرداری ها و بخشداری ها قرار گرفت.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: علاوه بر ضرورت هرس درختان در سطح شهر و روستا خصوصا خیابان های فرعی، مقرر گردید کلیه صنایع، سازمان ها، حوزه های نظامی و انتظامی و... نسبت به هرس درختان کنوکارپوس در سایت های اداری، منازل سازمانی و... اقدام نمایند لذا به منظور پوشش حداکثری هرس درختان کنوکارپوس، تدوین برنامه زمانبندی مناسب برای تکمیل هرس درختان تا قبل از وقوع اولین بارش های پاییزی الزامی میباشد.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان ادامه داد: جهت اجرای هرچه بهتر این برنامه ضروری است کلیه سازمان ها و صنایعی که به نحوی امکان پشتیبانی از برنامه هرس درختان کنوکارپوس را دارند (شرکت نفت، پتروشیمی، صنایع فولاد و...) بنا به درخواست شهرداری ها در خصوص در اختیار قرار دادن ماشین آلات و ابزار مورد نیاز جهت اجرای برنامه اقدام نمایند.

وی گفت: به منظور بررسی عملکرد شهرداریها، بخشداری ها و سایر سازمان ها، نمایندگانی از اداره کل امور شهری استانداری، اداره کل محیط زیست استان و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر حسن انجام، نظارت می نمایند.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان گفت: ان شاءالله با همکاری سایر ارگان ها و اجرای دقیق مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان، بحران تنفسی سالهای گذشته در اولین بارشهای پاییزی به کمترین میزان ممکن برسد و در این زمینه مشکلی برای مردم عزیز استان بوجود نیاید.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است