پنجشنبه، 23 آذر 1396 - 06:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12425صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 5 مهر 1396 - 12:45
آخرین وضعیت هرس درختان کنوکارپوس از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر شکرالله سلمان زاده معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز آخرین وضعیت هرس درختان کنوکارپوس از زبان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهوازبهداشت استان خوزستان گفت: با توجه به دستور اکید استاندار خوزستان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و همچنین حساسیت موضوع هرس درختان کونوکارپوس به منظور پیشگیری از بروز مشکلات تنفسی ناشی از اولین بارش های پاییزی و نیز تقارن این پدیده با همایش عظیم اربعین حسینی و ورود خیل عظیم عزاداران به استان خوزستان، موضوع هرس این گونه گیاهی از تیرماه سال جاری بصورت مستمر در دستور کار کارگروه سلامت و امنیت غذایی و نیز جلسات مدیریت بحران استان قرار گرفت.

سلمان زاده افزود: در این راستا ضمن پیگیری های بعمل آمده مصوب شد تا دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز نسبت به تهیه دستورالعمل هرس این گونه گیاهی اقدام و موضوع از طریق اداره کل امور شهری و روستایی استانداری در اختیار کلیه شهرداری ها و بخشداری ها قرار گرفت.

معاون بهداشت دانشگاه تصریح کرد: علاوه بر ضرورت هرس درختان در سطح شهر و روستا خصوصا خیابان های فرعی، مقرر گردید کلیه صنایع، سازمان ها، حوزه های نظامی و انتظامی و... نسبت به هرس درختان کنوکارپوس در سایت های اداری، منازل سازمانی و... اقدام نمایند لذا به منظور پوشش حداکثری هرس درختان کنوکارپوس، تدوین برنامه زمانبندی مناسب برای تکمیل هرس درختان تا قبل از وقوع اولین بارش های پاییزی الزامی میباشد.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان ادامه داد: جهت اجرای هرچه بهتر این برنامه ضروری است کلیه سازمان ها و صنایعی که به نحوی امکان پشتیبانی از برنامه هرس درختان کنوکارپوس را دارند (شرکت نفت، پتروشیمی، صنایع فولاد و...) بنا به درخواست شهرداری ها در خصوص در اختیار قرار دادن ماشین آلات و ابزار مورد نیاز جهت اجرای برنامه اقدام نمایند.

وی گفت: به منظور بررسی عملکرد شهرداریها، بخشداری ها و سایر سازمان ها، نمایندگانی از اداره کل امور شهری استانداری، اداره کل محیط زیست استان و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بر حسن انجام، نظارت می نمایند.

معاون بهداشت دانشگاه در پایان گفت: ان شاءالله با همکاری سایر ارگان ها و اجرای دقیق مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خوزستان، بحران تنفسی سالهای گذشته در اولین بارشهای پاییزی به کمترین میزان ممکن برسد و در این زمینه مشکلی برای مردم عزیز استان بوجود نیاید.

استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
  دکتر بوستانی: دانشگاه برخوردار در استان خوزستان کمک میکند، رفاه، امنیت و توسعه در استان رخ دهد.
  بازدید استاندار خوزستان از پروژه عمرانی در حال ساخت بیمارستان جدید ابوذر اهواز
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  بازدید معاون درمان دانشگاه و مدیر مرکز فوریت های پزشکی از مصدومین جاده دشت آزادگان
  برگزاری نشست آموزشی راه اندازی پروژه نوبت دهی الکترونیک در درمانگاههای تخصصی و فوق تخصصی تابعه دانشگاه جندی شاپور اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است