چهارشنبه، 22 آذر 1396 - 13:40
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12477صفحه نخست » اخباردوشنبه، 17 مهر 1396 - 18:03

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر ایرج نظری فوق تخصص جراحی عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز را به سمت سرپرست این دانشگاه با حکم وزیر بهداشت؛ دکتر ایرج نظری بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز منصوب شدمنصوب کرد.

متن حکم وزیر بهداشت خطاب به دکتر نظری به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر ایرج نظری
استادیار محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی جندی شاپور اهواز

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی جندی شاپور اهواز منصوب می شوید.

از جناب عالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخش های حوزه مأموریت خود و در چهارچوب اسناد بالادستی به ویژه سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه ششم توسعه و برنامه های ارائه شده توسط این جانب در صحن مجلس شورای اسلامی اقدامات زیر را انجام دهید:

1. تشویق، ترغیب و توجه ویژه به اجرای برنامه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و نوآوری در پژوهش و فن آوری
2. تأمین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ویژه محرومین و نیازمندان
3. عملیاتی نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم
4. اقدامات لازم در زمینه استمرار طرح تحول نظام سلامت
5. ارتقاء برنامه های جاری حوزه های بهداشتی، درمانی، فرهنگی و دانشجویی
6. صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی
7. توسعه عدالت در سلامت در حوزه مأموریت خود
8. رعایت اعتدال، توان مندی و شایسته سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیأت علمی و کارکنان حوزه سلامت

امید است با اتکال به خداوند متعال و در جهت خدمت به ملت شریف ایران با حضور مستمر در بین مردم و سفر به شهرستان های استان به ویژه مناطق محروم، در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

دکتر حسن هاشمی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

گفتنی است پیش از این دکتر اسماعیل ایدنی عهده دار ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بود. همچنین دکتر ایرج نظری به مدت بیش از 3 سال معاون درمان این دانشگاه بود.

دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  برگزاری جلسه پرداخت مطالبات معوقه بیمارستان های خصوصی از طریق بیمه ها
  برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نمایشگاه دستاوردهای سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور
  دکتر ایرج نظری: باید فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیازهای جامعه انجام دهیم
  حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد: اگر پژوهش در جامعه حاکم شود، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است