شنبه، 29 مهر 1396 - 13:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12535صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاپنجشنبه، 20 مهر 1396 - 21:29

رئیس بیمارستان گلستان اهواز از تجهیز اورژانس این بیمارستان به یک دستگاه فوق پیشرفتۀ سی.تی.اسکن خبر داد.نصب و راه اندازی دستگاه فوق پیشرفتۀ سی تی اسکن در اورژانس بیمارستان گلستان اهواز

دکتر حبیب حی‌بر با اعلام این خبر افزود: دستگاه سی.تی.اسکن جدید مجتمع اورژانس بیمارستان گلستان، همگام با تکنولوژی روز تصویربرداری و قادر به انجام کلیۀ آزمون های سی.تی.اسکن است تا در زمان مناسب و سریع، تشخیص به موقع و مناسب را برای پزشکان میسر نماید.

دکتر حی‌بر ادامه داد: با نصب دستگاه جدید سی.تی.اسکن در اورژانس بیمارستان گلستان اهواز و احتساب دو دستگاه سی.تی.اسکن ویژه‌ی بخش‌های بستری، تعداد دستگاه‌‌های سی.تی.اسکن مرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز به ۳ افزایش یافته است.

دکتر حی با تاکید بر این نکته که "محل این دستگاه در اورژانس موجب کوتاه شدن مسیر انتقال بیمار از درون اورژانس به بخش ها برای انجام سی.تی.اسکن شده است"، گفت: تا پیش از این در فصول سرد و گرم سال تردد بیماران به درون بخش ها برای انجام تصویربرداری با مشقات بسیاری مواجه بود که به لطف خدا با نصب سی.تی.اسکن جدید و همچنین دو دستگاه رادیولوژی دیجیتال در مجتمع اورژانس، این نقیصه برطرف گردیده است.

رئیس نرکز آموزشی درمانی گلستان اهواز افزود: هم اکنون کلیۀ خدمات ضروری پاراکلینیک با بهترین کیفیت شامل، رادیولوژی، سی.تی.اسکن و آزمایشگاه در مجتمع اورژانس بیمارستان گلستان و در شرایط استاندارد (تهویۀ هوای، کاهش نقل و انتقال بیمار و حفاظت در برابر پرتوها) در دسترس می‌باشد.

دکتر حبیب حی بر گفت: مجتمع اورژانس بیمارستان گلستان اهواز سالانه حدود ۱۰۰ هزار مراجعه کننده دارد و علاوه بر این، سالانه بیش از ۲۵ هزار بیمار بستری و ۲۰۰ هزار مراجعه کننده به درمانگاه‌های بیمارستان برای انجام امور درمانی مراجعه می‌کنند همچنین بسیاری از بیمارانی که در مراکز دیگر درمانی ویزیت می شوند، برای انجام درخواست‌های تشخیصی خود به واحدهای تصویربرداری پزشکی این مرکز مانند سی.تی.اسکن، رادیولوژی، ام.آر.آی، پزشکی هسته‌ای و آنژیوگرافی مراجعه می‌کنند.

دکتر حی‌بر افزود: تعرفه های دولتی و اینکه بیمارستان گلستان نسبت به دیگر مراکز درمانی امکانات بیشتری در این زمینه دارد، اما این تعداد مراجعه کننده، موجب ایجاد صفوف نوبت و یا نوبت دهی شده است؛ لذا برای کاهش زمان نوبت دهی و تسریع در زمان انجام خدمات تشخیصی، افزایش تعداد دستگاه های تصویربرداری، در دستور کار این مرکز می باشد.

دکتر حبیب حی بر گفت: دستگاه های سی.تی.اسکن (Computed Tomography Scan) که با اشعۀ ایکس (X Ray) کار می کنند، امکان تصویربرداری از مقاطع اعضای بدن انسان را فراهم می کنند همچنین می توان با تزریق یا خوراندن مواد حاجب یا مواد کنتراست‌زا (Contrast Agents) به بررسی سیستم گردش خون یا گوارش پرداخت.

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است