چهارشنبه، 22 آذر 1396 - 13:37
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12568صفحه نخست » اخباریکشنبه، 23 مهر 1396 - 15:42
سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز منصوب شد

دکتر ایرج نظری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با صدور حکمی، دکتر فرهاد حمزه لویی را سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز منصوب شدبه سمت سرپرست مدیریت روابط عمومی دانشگاه منصوب نمود.

در متن این حکم خطاب به دکتر حمزه لویی آمده است:

جناب آقای دکتر فرهاد حمزه لویی

با سلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد، روحیه پیگیری، دانش و تجربه رسانه ای که در جنابعالی سراغ می رود به موجب این ابلاغ به سمت " سرپرست مدیریت روابط عمومی " دانشگاه منصوب می شوید.

انجام مناسب وظایف مترتب بر این عنوان شغلی و به ویژه نقش آفرینی مؤثر در زمینه نهادینه نمودن میثاق مشترک مدیران و مسئولین دانشگاه در دوره حاضر (به شرح پیوست)، مهمترین انتظارات را از شما در این مسئولیت خطیر تشکیل می دهد.

همچنین ذکر موارد اختصاصی ذیل را نیز ضروری دانسته و شایسته است که به نحو مطلوب، آن ها را مورد توجه قرار دهید:

1. روابط عمومی، آیینه تمام­نمای سازمان بوده و ضروری است که دستاوردها و توفیقات دانشگاه را صادقانه منعکس کند و در نقطه مقابل، مسایل و تنگناها را نیز " همان­گونه که هستند" بیان نماید. بنابراین پرهیز از هرگونه "بزرگنمایی" و یا "کوچک نمایی" در انعکاس اخبار، می بایست محور اقدامات تبلیغی و رسانه ای روابط عمومی دانشگاه را تشکیل دهد.
  2. دانشگاه متعلق به همه کارکنانش می­باشد و هر یک از اعضای محترم هیأت علمی، کارمندان شریف، دانشجویان عزیز و مدیران ارجمند دانشگاه می باید امکان انعکاس خدمات ارزنده خود را از طریق روابط عمومی داشته باشند بنابراین ضرورت دارد که این امکان برای همه دانشگاهیان به صورت عادلانه فراهم آید.
  3. یکی دیگر از محورهای کاری مورد انتظار از روابط عمومی، پاسخگو کردن واحدهای تابعه دانشگاه در برابر مخاطبان و قائل شدن احترام برای ارباب رجوع و افکار عمومی است که می باید با استفاده از روش های مناسب نسبت به تقویت روزافزون فرهنگ پاسخگویی در برابر عملکرد و اغنای مناسب ذینفعان( و نه صرفاً توجیه آن ها) در همه سطوح سازمانی تلاش کند.
  4. سرعت عمل و ایفای نقش مؤثر و ارزنده در اطلاع­رسانی به موقع و مناسب به مخاطبان در مواقع حساس، عامل بسیار مهمی در پیشگیری از بروز بسیاری از تنش ها و بحران ها برای دانشگاه بوده و شاخص مناسبی برای ارزیابی میزان موفقیت و کارآمدی روابط عمومی دانشگاه محسوب می شود.
  5. بدون شک، روابط عمومی موفق، نه " توجیه­گر" است، نه " تبیین گر" بلکه " تحلیل­گر" است. بنابراین شایسته است که ترتیبی اتخاذ فرمایید تا همکاران شما در حوزه های ستادی و محیطی روابط عمومی از دانش و توانمندی لازم در حوزه های کاری خود و نیز اطلاع از مأموریت ها و اقدامات همه واحدهای دانشگاه برخوردار بوده تا بتوانند ضمن تبیین و تحلیل صحیح رویدادها نسبت به انعکاس مناسب اخبار با هماهنگی جنابعالی اقدام نمایند.
  6. با عنایت به توسعه روزافزون فناوری های پیشرفته و روش های نوین در اطلاع رسانی و افکارسنجی  و به ویژه گسترش شبکه های اجتماعی مجازی، ضرورت دارد تا از شیوه های بدیع، خلاق، کم هزینه و برخوردار از دامنه نفوذ بالا و در یک کلام روابط عمومی الکترونیک به نحو بارزتری استفاده شود.
  7. رسانه های گروهی به ویژه خبرنگاران عزیز، متعهد و تلاش­گر، همکاران و همیاران نظام سلامت بوده و نقش ارزنده ای را در انتقال پیام های تندرستی به مردم و نیز انعکاس منطقی مطالبات و انتظارات مردم به دانشگاه بر عهده دارند بنابراین احترام به رسانه ها و خبرنگاران می بایست در اولویت کاری شما قرار داشته و از هر گونه تبعیض بین رسانه ها و یا اقدامی که منجر به بروز فاصله بین رسانه های گروهی و دانشگاه شود جداً پرهیز نمود.
  8. تقویت روزافزون روابط میان ارکان سازمان به ویژه بین کارکنان و مدیران از جمله انتظاراتی است که از روابط عمومی دانشگاه می رود که شایسته است با استفاده از روش های مؤثر نظیر برگزاری جلسات عمومی پرسش و پاسخ، بازدیدهای دوره ای مدیران از واحدهای تحت مسئولیت و گفتگو با همکاران ارجمند و نیز ساماندهی جلسات ملاقات هفتگی مدیران با ارباب رجوع به انجام رسند.
  9. مناسبت­های تقویمی، فرصت های ذی­قیمتی هستند که به پاس­داشت شعائر مذهبی، انقلابی و ملی و به تبع آن به تقویت هویت ایرانی و اسلامی در بین دانشگاهیان کمک می کند. از سوی دیگر برگزاری همایش ها و کنگره های علمی نیز از جمله مأموریت های مهم دانشگاه بوده که نقش ارزنده ای در انتشار علوم آکادمیک و ارتقاء دانش سلامت در جامعه دارند. بنابراین مدیریت فاخر این گونه مراسم با همکاری و هماهنگی سایر واحدهای ذیربط و به ویژه مشارکت اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و کارکنان ارجمند، از جمله انتظارات مهم دیگری است که از روابط عمومی می رود.
  10. یکی از کارکردهای روابط عمومی در سطح ستاد و واحدهای محیطی می بایست ارائه مشاوره های مؤثر به مدیران ارشد، میانی و پایه دانشگاه باشد. به همین منظور ضرورت دارد که اخبار رویدادها، مشکلات و انتقادات ذینفعان به صورت شفاف، تحریف نشده و بدون ممیزی به مسئولان منعکس شده و مدیران را جهت مداخله اصلاحی مورد نیاز، یاری نمایید و بدون شک انتقال بازخورد این اقدامات به ذینفع یا ذینفعان مربوطه باعث افزایش اعتماد عمومی و تقویت مشارکت مخاطبین در برنامه های دانشگاه خواهد شد که انتظار دارد همه دانشگاهیان عزیز با سعه صدر از این رویه استقبال نمایند.

توفیق جنابعالی را در انجام این مسئولیت خطیر از خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر ایرج نظری

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  برگزاری جلسه پرداخت مطالبات معوقه بیمارستان های خصوصی از طریق بیمه ها
  برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نمایشگاه دستاوردهای سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور
  دکتر ایرج نظری: باید فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیازهای جامعه انجام دهیم
  حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد: اگر پژوهش در جامعه حاکم شود، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است