صفحه اول    درباره وب دا    معرفی رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه    تماس با ما  
یکشنبه، 28 آبان 1396 - 20:54   
  سرخط اخبار:  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12589صفحه نخست » اخبارچهارشنبه، 26 مهر 1396 - 18:55
مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز: رشد تقاضا برای غذا زاییده افزایش جمعیت و رشد اقتصادی کشورها است

مهندس سیمین فقهی مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در همایش روز جهانی غذا که در تالار شهدای دانشگاه برگزار مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز: رشد تقاضا برای غذا زاییده افزایش جمعیت و رشد اقتصادی کشورها است شد اظهار کرد: نیازهای کلیدی برای پایداری امنیت غذایی در سطح ملی، توسعه کشاورزی و گسترش علوم صنایع غذایی جهت افزایش تولید و استفاده بهینه از منابع محیط زیست با توجه به جمعیت والگوی مصرف است.

فقهی گفت: مفهوم امنیت غذایی دسترسی همه مردم در تمام اوقات، به غذای کافی و سالم برای داشتن یک زندگی سالم است که این مهم متاثر از دو عامل موجود بودن غذا و امکان دسترسی به آن می باشد .

وی افزود: یکی از مهم ترین زمینه های بالقوه راهکاریابی تامین امنیت غذایی کشور، کاهش و کنترل ضایعات مواد غذایی به عنوان یک مشکل جهانی است .

این مقام مسئول با بیان اینکه طبق آمار سازمان های بین المللی، یک سوم مواد غذایی تولیدشده به هدر می رود افزود: ضایعات مواد غذایی یک مشکل جدی ومتضاد با چشم اندازک 1404 کشور ورهنمودهای اقتصادمقاومتی است که در این زمینه می توان به ضایعات انواع موادغذایی ازجمله گندم، نان، میوه ، برنج، خرما، و غیره اشاره کرد.

 فقهی گفت: برای تولیدموادغذایی وتامین نیازهای کشور، دولت هزینه های فوق العاده سنگین رامتحمل می شود. ولی متاسفانه بخش زیادی از این مواد غذایی در مزارع، انبارها، حمل و نقل وسطوح مصرف ازبین می رود و پسماندهای ناشی از این اتلاف تبدیل به زباله های مضر سلامت و محیط زیست می شوند .

وی افزود: یکی از موثرترین و سودمندترین راهکارها برای کاهش ضایعات ماذغذایی، ایجاد ارتباط بین دو بخش صنعت و کشاورزی است که می تواند ضمن حفظ منابع غذایی و کاهش ضایعات آن موجبات توسعه بخش کشاورزی، ارزش افزوده واشتغال زایی پویای مناطق روستایی وشهری ازطریق کشاورزی وصنایع تبدیلی را فراهم کند .

مدیر نظارت بر غذا معاونت غذا ودارو گفت: با مشارکت تجار و بازرگانان در بازاریابی وهدایت محصولات غذایی، تولیداستان به بازارهای منطقه،کشور وبین المللی باعث احیای صنایع غذایی استان فراهم می گردد.

فقهی تصریح کرد: در حال حاضرفعالیت صنایع غذایی استان حدود 50%است و در صورتی که بتوان بازارهای امن وپایدار برای عرضه محصولات غذایی استان ایجادکرد این توان را می توان به 250% ارتقاء داد که تحول عظیمی در ایجاد کسب وکار و رونق صنایع غذایی استان به همراه خواهد داشت.

وی در ادامه، عدم وجود تشکل صنایع غذایی استان را از جمله مشکلات صنایع غذایی استان برشمرد و افزود: مشارکت در شناسایی و معرفی چالشهای اجرایی و قانونی پیش روی صنایع غذایی و ارائه راهکار ،تعامل با سازمانهای دولتی و تشکلهای مردمی و مشارکت در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری های مرتبط ،ایجاد و بهره برداری از بانک اطلاعاتی افراد و سازمانهای فعال و بازارهای مصرف مرتبط با صنعت غذا از جمله اقدمات موثر برای رونق بخشی این صنایع است.

   
  

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
پربیننده ترین مطالب
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  تماس با ما ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
تمامی حقوق این سایت متعلق به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد
استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد
پشتیبانی توسط: خبرافزار
  خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است