سه شنبه، 26 تیر 1397 - 14:31
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12608صفحه نخست » اخبار فرهنگ سلامتیکشنبه، 30 مهر 1396 - 14:14
چراغ راهنمای تغذیه‌ای، ضامن سلامتی

چراغ راهنمای تغذیه‌ای، ضامن سلامتی کارشناس بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: چربی، قند و نمک سه ماده‌ای هستند که مصرف بیش از حدشان باعث ایجاد بیماری می شود. از این رو جهت حفظ و ارتقاء سلامت، همچنین مراقبت بیشتر از سلامتی خود و خانواده چراغ راهنمای تغذیه‌ای ویژه محصولات غذایی طراحی شده است که با توجه به آن می توان تا حدودی از ابتلا به انواع بیماری ها پیشگیری کرد.

وی با اشاره به طرح مذکور با عنوان راهنمای تغذیه ای، که دربر گیرنده نشانگرهای رنگی روی محصولات است، افزود: از طریق نشانگرهای رنگی روی محصولات، میزان چربی، قند و نمک در هر ماده غذایی مشخص می‌شود. با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرف کننده می‌دهد که ماده غذایی مورد نظر خود را براساس الگوی مصرف و یا محدودیت‌های مصرفی انتخاب کند.

عبدالعزیزی با بیان این مطلب که جامعه سالم زیربنای توسعه هر کشوری است، تاکید کرد: یکی از راه‌های نیل به این اهداف برخورداری از تغذیه سالم است که در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم در مورد مواد غذایی به افراد جامعه تا حدودی در این زمینه مؤثر است.

وی در ادامه اذعان داشت: این اطلاعات توسط برچسب‌هایی بمنظور مشخص کردن هویت محصولات روی بسته بندی‌ها درج می‌شود که اطلاعاتی شامل تاریخ تولید و انقضا مواد تشکیل دهنده را در بر می‌گیرد.

عبدالعزیزی با اشاره به اینکه شهروندان باید هنگام خرید محصولات غذایی دقت زیادی به برچسب‌های مرتبط با سلامت محصول داشته باشند، تصریح کرد: هرچند که این اطلاعات در اغلب برچسب‌ها حاوی مواد تشکیل دهنده است و ذکر ارزش مواد غذایی، میزان پروتئین و انرژی آن روی این برچسب‌ها درج نشده است اما باز تا حدودی سلامت ما را تضمین می‌کنند.

کارشناس بهداشت مواد غذایی در پایان خاطر نشان کرد: درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات،  تضمینی برای سلامت غذایی گروه های سنی جامعه به شمار می رود.

خبر فوری: دکتر سلمانزاده: تامین آب شرب، مهمترین مشکل حوزه سلامت استان