سه شنبه، 1 خرداد 1397 - 23:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12642صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 3 آبان 1396 - 15:09
دیدار مدیرکل پایش راهبردی و امور استان ها با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز

دیدار مدیرکل پایش راهبردی و امور استان ها با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهوازبازدید مدیر کل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو از دانشکده علوم پزشکی بهبهان

مهندس عباس مهدی زاده مدیر کل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو ، دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و هیئت همراه با حضور در دانشکده علوم پزشکی بهبهان در جریان وضعیت غذا و دارو  این دانشکده قرار گرفتند.
 سپس جلسه ای  با حضور دکتر اختر دانش معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده، دکتر روزبه معاون درمان دانشکده و مسئولین و کارشناسان  غذا و دارو در دفتر سرپرست دانشکده تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اختر دانش ضمن  قدردانی از تشریف فرمایی دکتر مهدی زاده و هیئت همراه ،  گزارشی از وضعیت فعلی دانشکده علوم پزشکی ، امکانات و منابع دانشکده ارائه نمود و خواستار توجه و عنایت بیشتر مسئولین وزارتخانه به این دانشکده شد. سپس خانم دکتر تقویان پور مدیر غذا و دارو دانشکده از 6 ماهه اول سال جاری ایراد نمود که نشانگر روند فزاینده حجم بازرسی ها و پیگیریها  و همچنین  رشد شاخص های ارزیابی  حوزه غذا و دارو دانشکده بود.

در ادامه مهندس مهدی زاده با اشاره به توسعه دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی اذعان داشت که این توسعه در نهایت به سود مردم است چه در بحث آموزش و چه در بحث بهداشت و درمان باعث ارتقا سطح سلامت و افزایش دسترسی مردم به خدمات می شود. در حوزه غذا و دارو نیز در سه سال اخیر شاهد رشد فزاینده ی در بحث توسعه ساختارهای فیزیکی و در حوزه تامین نیروی انسانی بودیم و این نشان دهنده نگاه ویژه سازمان غذا و دارو در توسعه زیر ساخت ها علی الخصوص در مناطق کمتر برخوردار و کمتر توسعه یافته تر است و سعی میکنیم حمایت ویژه ای را از این مناطق داشته  باشیم.
در ادامه مدیر کل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو  به لزوم تشکیل کمیته های مستقل و تصمیم گیری ها مطابق با شرایط بومی  هر منطقه در دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و بیان نمود که نگاه ما در سازمان نگاه تفویضی است و دانشکده ها خودشان باید مطابق با شرایط خودشان تصمیم گیری کنند و مسئولیت بپذیرند . و ما نیز باید به استانها و دانشگاهها در این زمینه اعتماد داشته باشیم و بالتبع تفویض اختیار ، رضایتمندی بیشتری ایجاد می کند. در پایان ابراز امیدواری کرد که بتونیم قدمهای ارزنده ای در بهبود شرایط غذا و داروی دانشکده و تامین زیر ساخت های فیزیکی و نیروی انسانی این حوزه بردارند.

همچنین مهندس عباس مهدی زاده مدیرکل پایش راهبردی و امور استان ها با دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در محل دانشگاه علوم پزشکی اهواز دیدار کرد و ضمن به بررسی عملکرد معاونت غذا و دارو اهواز به ارائه اولویت های سازمان غذا و دارو در کشور اشاره کرد.

خبر فوری: رئیس مرکز بهداشت استان: موردی از ابتلا به مسمومیت با قارچ سمی در خوزستان گزارش نشده است