چهارشنبه، 22 آذر 1396 - 13:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12642صفحه نخست » اخبار معاونت هاچهارشنبه، 3 آبان 1396 - 15:09
دیدار مدیرکل پایش راهبردی و امور استان ها با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز

دیدار مدیرکل پایش راهبردی و امور استان ها با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهوازبازدید مدیر کل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو از دانشکده علوم پزشکی بهبهان

مهندس عباس مهدی زاده مدیر کل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو ، دکتر حسین برزگر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و هیئت همراه با حضور در دانشکده علوم پزشکی بهبهان در جریان وضعیت غذا و دارو  این دانشکده قرار گرفتند.
 سپس جلسه ای  با حضور دکتر اختر دانش معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده، دکتر روزبه معاون درمان دانشکده و مسئولین و کارشناسان  غذا و دارو در دفتر سرپرست دانشکده تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اختر دانش ضمن  قدردانی از تشریف فرمایی دکتر مهدی زاده و هیئت همراه ،  گزارشی از وضعیت فعلی دانشکده علوم پزشکی ، امکانات و منابع دانشکده ارائه نمود و خواستار توجه و عنایت بیشتر مسئولین وزارتخانه به این دانشکده شد. سپس خانم دکتر تقویان پور مدیر غذا و دارو دانشکده از 6 ماهه اول سال جاری ایراد نمود که نشانگر روند فزاینده حجم بازرسی ها و پیگیریها  و همچنین  رشد شاخص های ارزیابی  حوزه غذا و دارو دانشکده بود.

در ادامه مهندس مهدی زاده با اشاره به توسعه دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی اذعان داشت که این توسعه در نهایت به سود مردم است چه در بحث آموزش و چه در بحث بهداشت و درمان باعث ارتقا سطح سلامت و افزایش دسترسی مردم به خدمات می شود. در حوزه غذا و دارو نیز در سه سال اخیر شاهد رشد فزاینده ی در بحث توسعه ساختارهای فیزیکی و در حوزه تامین نیروی انسانی بودیم و این نشان دهنده نگاه ویژه سازمان غذا و دارو در توسعه زیر ساخت ها علی الخصوص در مناطق کمتر برخوردار و کمتر توسعه یافته تر است و سعی میکنیم حمایت ویژه ای را از این مناطق داشته  باشیم.
در ادامه مدیر کل دفتر راهبری، پایش و امور استانهای سازمان غذا و دارو  به لزوم تشکیل کمیته های مستقل و تصمیم گیری ها مطابق با شرایط بومی  هر منطقه در دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی اشاره کرد و بیان نمود که نگاه ما در سازمان نگاه تفویضی است و دانشکده ها خودشان باید مطابق با شرایط خودشان تصمیم گیری کنند و مسئولیت بپذیرند . و ما نیز باید به استانها و دانشگاهها در این زمینه اعتماد داشته باشیم و بالتبع تفویض اختیار ، رضایتمندی بیشتری ایجاد می کند. در پایان ابراز امیدواری کرد که بتونیم قدمهای ارزنده ای در بهبود شرایط غذا و داروی دانشکده و تامین زیر ساخت های فیزیکی و نیروی انسانی این حوزه بردارند.

همچنین مهندس عباس مهدی زاده مدیرکل پایش راهبردی و امور استان ها با دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در محل دانشگاه علوم پزشکی اهواز دیدار کرد و ضمن به بررسی عملکرد معاونت غذا و دارو اهواز به ارائه اولویت های سازمان غذا و دارو در کشور اشاره کرد.

دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  برگزاری جلسه پرداخت مطالبات معوقه بیمارستان های خصوصی از طریق بیمه ها
  برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نمایشگاه دستاوردهای سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور
  دکتر ایرج نظری: باید فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیازهای جامعه انجام دهیم
  حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد: اگر پژوهش در جامعه حاکم شود، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است