سه شنبه، 1 خرداد 1397 - 23:40
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12812صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاجمعه، 26 آبان 1396 - 16:43
تقدیر از کتابداران مرکز آموزشی درمانی ابوذر بمناسبت روز کتابدار

تقدیر از کتابداران مرکز آموزشی درمانی ابوذر بمناسبت روز کتابدارروز 24 آبان ماه 96، مراسم تقدیر از کارشناسان کتابدار در مرکز آموزشی درمانی ابوذر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ابوذر، هر سال در تقویم ایران به عنوان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار نامگذاری شده است. علت نامگذاری این روز در تقویم به خاطر ارزش والای کتابخوانی و رشد فرهنگ کتابخوانی در جامعه است.

همزمان با روز و هفته کتاب،رئیس مرکز به همراه مدیره پرستاری مرکز و مسئول روابط عمومی مرکز، با اهدا لوح تقدیر و شیرینی و گل از کتابداران کتابخانه این بیمارستان تقدیر کرد.

گفتنی است این مراسم به پاس تلاش ها و زحمات بی شائبه آنان در زمینه توسعه کمی و کیفی خدمات کتابخانه و سوق دادن معیارهای آن بسوی استانداردهای لازم می باشد.

خبر فوری: رئیس مرکز بهداشت استان: موردی از ابتلا به مسمومیت با قارچ سمی در خوزستان گزارش نشده است