چهارشنبه، 22 آذر 1396 - 13:35
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12816صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 26 آبان 1396 - 17:42
توزیع اولین دوره سبد غذایی ویژه مادران باردار دچار سوء تغذیه در شهرستان کارون

توزیع اولین دوره سبد غذایی ویژه مادران باردار دچار سوء تغذیه در شهرستان کارون به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، اولین دوره سبد غذایی بنیاد علوی جهت مادران باردار دچار سوتغذیه در مرکز بهداشت شهرستان کارون توزیع شد.

مهندس مهران معلم مدیرشبکه بهداشت و درمان کارون، دراین خصوص گفت: طرح سبد غذایی مادران باردار دارای سوتغذیه، زیر نظر بنیاد علوی می باشد که جهت مادران باردار نیازمند درنظر گرفته شده است. واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کارون پس از شناسایی تعداد 110 مادر باردار دارای شرایط ویژه، مجری این طرح شد.

معلم افزود: مادران باردار نیازمند حمایت دارای  یکی از مشخصات نمایه توده بدنی کمتر از 5/18، وزن قبل بارداری  کمتر از 45 کیلو گرم ،وزن گیری نامطلوب دوران بارداری، هموگلوبین کمتر از 11 گرم در دسی لیتر، دوقلوزایی و بیشتر ،سابقه تولد نوزاد کم وزن ،قد زیر150 سانتی متر می باشند.

معلم با اشاره به اولین دوره توزیع این سبد، تصریح کرد: اقلام غذایی این سبد شامل غلات (برنج و ماکارونی، بلغور جو )، حبوبات (عدس، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود، لپه )، خرما، روغن مایع، مواد پروتئینی (مرغ،سویا )، مواد لبنی (پنیر )می باشد.

وی درپایان اذعان داشت: هدف از توزیع این بسته غذایی اینست که تاحدودی نیاز های تغذیه ای و کمبود ریزمغذی های این مادران  را رفع کند.

گفتنی است که مادران باردار دعوت شده جهت دریافت سبد غذایی، در خصوص  موضوعات تغذیه ای توسط کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت آموزش های لازم را دریافت می کنند.

دکتر شاطر زاده: حوزه علوم حرکتی و سلامت که وارد مقوله ای جدید به نام پزشکی باز ساختی شده است
  استقبال از سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا در فرودگاه اهواز
  برگزاری جلسه پرداخت مطالبات معوقه بیمارستان های خصوصی از طریق بیمه ها
  برگزاری اولین جلسه خانه مشارکت مردمی در حوزه سلامت استان خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  نمایشگاه دستاوردهای سازمان غذا و دارو در مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور
  دکتر ایرج نظری: باید فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیازهای جامعه انجام دهیم
  حجت‌الاسلام والمسلمین آیت عادلی‌نژاد: اگر پژوهش در جامعه حاکم شود، بسیاری از مشکلات حل خواهند شد.
  آئین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در سال 1395
  سلمانزاده: سلامت مقوله ای فرابخشی است و همه اجزا و سازمان های جامعه باید دست به دست هم دهند تا ما جامعه ای سالم داشته باشیم.
  برگزاری دومین کنگره ملی علوم حرکت بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

خبر فوری: وزیر بهداشت: انسجام و وحدت ملی، بهترین پاسخ به اظهارات نابخردانه ترامپ است