سه شنبه، 1 اسفند 1396 - 10:17
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12816صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتجمعه، 26 آبان 1396 - 17:42
توزیع اولین دوره سبد غذایی ویژه مادران باردار دچار سوء تغذیه در شهرستان کارون

توزیع اولین دوره سبد غذایی ویژه مادران باردار دچار سوء تغذیه در شهرستان کارون به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، اولین دوره سبد غذایی بنیاد علوی جهت مادران باردار دچار سوتغذیه در مرکز بهداشت شهرستان کارون توزیع شد.

مهندس مهران معلم مدیرشبکه بهداشت و درمان کارون، دراین خصوص گفت: طرح سبد غذایی مادران باردار دارای سوتغذیه، زیر نظر بنیاد علوی می باشد که جهت مادران باردار نیازمند درنظر گرفته شده است. واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کارون پس از شناسایی تعداد 110 مادر باردار دارای شرایط ویژه، مجری این طرح شد.

معلم افزود: مادران باردار نیازمند حمایت دارای  یکی از مشخصات نمایه توده بدنی کمتر از 5/18، وزن قبل بارداری  کمتر از 45 کیلو گرم ،وزن گیری نامطلوب دوران بارداری، هموگلوبین کمتر از 11 گرم در دسی لیتر، دوقلوزایی و بیشتر ،سابقه تولد نوزاد کم وزن ،قد زیر150 سانتی متر می باشند.

معلم با اشاره به اولین دوره توزیع این سبد، تصریح کرد: اقلام غذایی این سبد شامل غلات (برنج و ماکارونی، بلغور جو )، حبوبات (عدس، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود، لپه )، خرما، روغن مایع، مواد پروتئینی (مرغ،سویا )، مواد لبنی (پنیر )می باشد.

وی درپایان اذعان داشت: هدف از توزیع این بسته غذایی اینست که تاحدودی نیاز های تغذیه ای و کمبود ریزمغذی های این مادران  را رفع کند.

گفتنی است که مادران باردار دعوت شده جهت دریافت سبد غذایی، در خصوص  موضوعات تغذیه ای توسط کارشناسان تغذیه مرکز بهداشت آموزش های لازم را دریافت می کنند.

خبر فوری: انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز