شنبه، 30 دی 1396 - 13:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12818صفحه نخست » اخبار دانشکده هاشنبه، 27 آبان 1396 - 01:48
دومین کارگاه ATLS در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد

چهارشنبه 24 آبانماه 96، دومین کارگاه (ATLS(advanced trauma life suppo طی سه روز متوالی با حضور دکتر امین بحرینی فلوشیپ جراحی پیوند و عضو هیات علمی گروه جراحی با امتیاز اعطای مدرک رسمی و بین المللی در مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد.

دکتر امین بحرینی هدف از برگزاری این کارگاه را ارتقا سطح آگاهی شرکت کنندگان دانست و اذعان داشت: هدف از این کارگاه افزایش سطح آگاهی، دانسته های علمی و توانمندی عملی پزشکان عمومی و متخصص در ارزیابی و اداره بیماران ترومایی می باشد . م

سوول تیم ATLS اهواز در تشریح دوره فوق تصریح کرد: در این دوره ۱۶ داوطلب شامل پزشکان عمومی، رزیدنت های طب اورژانس، جراحی عمومی و متخصصین جراحی عمومی شرکت داشتند .

بحرینی در ادامه با اشاره به تعداد بسیار زیاد بیماران ترومایی در مراکز درمانی، آموزش صحیح برخورد اولیه با این بیماران کاملا ضروری است. امیدواریم با تلاش تیم ATLS اهواز و حمایت های مسوولین دانشگاه کارگاههای متعدد دیگری در این راستا برگزار شود.

وی در پایان عنوان کرد: این دوره با همکاری اعضای هیئت علمی گروه طب اورژانس دانشگاه، دکتر آرش فروزان، دکتر کامبیز معصومی، دکتر علی دلیرروی فرد، دکتر علی خوانین و همچنین باحضور دکتر شهرام پایدار متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ تروما از دانشگاه علوم پزشکی شیراز بعنوان مدرس در مدت ۳ روز برگزار شد.

شایان ذکر است در پایان بعد از برگزاری آزمون تئوری و عملی به واجدین شرایط مدرک بین المللی ATLS اهدا گردید.

خبر فوری: معاون درمان وزارت بهداشت در اندیمشک: اورژانس بیمارستانها مهمترین حلقه از زنجیره ارائه خدمات به مردم