سه شنبه، 1 اسفند 1396 - 10:12
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12827صفحه نخست » اخبار بیمارستان هاشنبه، 27 آبان 1396 - 13:16
برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر بیمارستان رازی

برگزاری مراسم تکریم و معارفه مدیر بیمارستان رازی به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی رازی، دوشنبه 22 آبانماه 96، مراسم تودیع و معارفه مدیر مرکز آموزشی درمانی رازی در سالن کنفرانس شهید ولی شرف این مرکز برگزار شد.

طی این مراسم دکتر فرهاد سلطانی رئیس بیمارستان ضمن تشکر از مهندس سلیمان کمائی به دلیل فعالیت های مثبت و سازنده در دوران تصدی، موفقیت و سربلندی خود را از خداوند خواستار شد و ضمن معرفی دکتر شهرام ابراهیمی به عنوان مدیر جدید بیمارستان از همکاران و مسئولین خواست همکاری و همیاری منسجم برای دستیابی به اهداف سازمانی خواستار شد.

در ادامه دکتر ابراهیمی بیان داشت: جهت ارتقاء یک مجموعه به سیستم و تفکر سیستمی نیازمندیم و کار تیمی  و روحیه همکاری و همدلی در نیل به اهداف سازمانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است .

وی افزود: بیمارستان تنها یک بنگاه ارائه دهنده خدمات سلامت نیست بلکه امروز به مدد طرح تحول نظام سلامت، ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آن نیز مورد توجه بوده و در صدر اخبار رسانه ها قرار دارد. از این رو نگاه متفاوت از قبل به این مجموعه از ضرورت های اجتناب ناپذیر است  و امیدوارم با کمک سرمایه های انسانی موجود در دانشگاه و به ویژه بیمارستان و حمایت و همراهی و مساعدت همه سرمایه های فکری و منابع موجود، به جایگاه والا و ارزشمندی که شایسته است، دست یابیم.

وی گفت: سعی می شود در اهداف مدیریتی ایجاد تعامل و همکاری برای حفظ و ارتقاء ارزش های موجود در چارچوب سازمانی صورت گیرد.

خبر فوری: انتصاب سرپرست جدید مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز