یکشنبه، 3 تیر 1397 - 20:53
- اندازه متن: + -  کد خبر: 12947صفحه نخست » اخبار فرهنگ سلامتدوشنبه، 13 آذر 1396 - 15:43
عارضه های افزایش فشار خون را جدی بگیرید/ آسیب جدی به قلب ارمغان افزایش فشار خون

عارضه های افزایش فشار خون را جدی بگیرید/ آسیب جدی به قلب ارمغان افزایش فشار خونمهندس حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی اظهار کرد: شهروندان عارضه های افزایش فشار خون را جدی بگیرید.

وی افزود: همچنین براساس گفته متخصصان، عارضه های افزایش فشار خون می تواند باعث صدمه زدن و آسیب جدی به قلب شود.

حسین عبدالعزیزی ادامه داد: مهمترین عارضه های افزایش فشار خون به صورت احساس درد و فشار در سر، خستگی و کاهش قدرت جسمانی ظاهر شود.

کارشناس بهداشت مواد غذایی در ادامه تصریح کرد: چنانچه عارضه های مذکور به طول انجامد علاوه بر نشانه های نامبرده احساس درد در ناحیه قلب و تنگی نفس در هنگام کار بروز می کند.

وی افزود: مهمترین ضایعه ناشی از افزایش فشار خون مزمن، آسیب قسمت چپ قلب در هنگام کار مداوم بیشتر است و از سویی دیگر افزایش فشار خون به بروز بیماری آرتریوسکلروز کمک می کند.

حسین عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: فشار خون نرمال بدین معنی است که فشار انقباض سیستولی بین ۱۰۰ الی ۱۴۰ میلی متر جیوه و فشار دیاستولی حدود ۶۰ تا ۹۰ میلی متر جیوه است که برای یک فرد بزرگسال سالم فشار خون نرمال رقم ۱۲۰ روی ۸۰ (برابر ۱۲ روی ۸) طبیعی است.

خبر فوری: برگزاری اولین مجمع سلامت شهرستان بندرماهشهر