شنبه، 30 تیر 1397 - 21:44
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13024صفحه نخست » اخبار دانشکده هاشنبه، 25 آذر 1396 - 15:10
دوره آموزشی نگارش پروپوزال توسط دانشگاه کلن آلمان در ایران برگزار خواهد شد

دوره آموزشی نگارش پروپوزال توسط دانشگاه کلن آلمان در ایران برگزار خواهد شددوره آموزشی نگارش پروپوزال برای اخذ گرنت تحقیقاتی (Proposal Writing Courses for Research Grants) توسط دانشگاه کلن (Cologne) آلمان در ایران برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که دوره مذکور در سال 2018 طی دو جلسه حضوری و یک دوره مجازی برگزار و مهلت ثبت نام و ارسال تقاضانامه تا تاریخ 10 دی ماه 1396 می باشد.

علاقمندان به این دوره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی الکترونیکی آن دانشگاه به شرح ذیل مراجعه نمایند:

www.portal.uni-koeln.de/6842.html

خبر فوری: دکتر سلمانزاده: خشکسالی بر بروز بیماریهای واگیر، غیرواگیر و سلامت مردم،تآثیر گذار است.