یکشنبه، 29 مهر 1397 - 05:47
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13122صفحه نخست » اخبار معاونت هاسه شنبه، 5 دی 1396 - 14:29
کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شود

کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شودرئیس واحد کارگاه های توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از برگزاری کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد EBM خبر داد.

دکتر جعفر فتاحی اصل عنوان کرد: کارگاه مقدماتی پزشکی مبتنی بر شواهد   (EBM)در تاریخ های سه شنبه و چهارشنبه 12و13 دی ماه 1396 با حضور دکتر کوهپایه زاده و دکتر برادران از وزارت بهداشت و شرکت اعضای هیئت علمی، دانشجویان و سایر پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در سالن چند رسانه ای دانشکده بهداشت برگزار می گردد.

قابل توجه است که علاقمندان جهت ثبت نام آنلاین به وبگاه موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران به نشانی: nimad.ac.ir بخش آموزش پژوهش - سلسله کارگاه های پزشکی مبتنی بر شواهد مراجعه نمایند.

گفتنی است مهلت ثبت نام فقط تا تاریخ 8 دی ماه 1396 می باشد.

خبر فوری: انجام 14 مورد عمل جراحی در بیمارستان جدید فوق تخصص کودکان ابوذر اهواز