یکشنبه، 29 مهر 1397 - 05:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13128صفحه نخست » اخبار دانشکده هاچهارشنبه، 6 دی 1396 - 14:20
برگزاری آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز

آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز روز چهارشبنه 6 دیماه 96، با حضور دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر اولی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و جمعی از اعضاء معزز هیئت علمی در سالن همایش دانشکده برگزار شد.

دکتر بوستانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در راستای برگزاری این مراسم، گفت: در ارزیابی وضعیت آموزش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز نسبت به گذشته،  نسبت به دانشگاه های همتراز و حتی دانشگاه های تیپ ٢ و ٣ که پشت سر این دانشگاه قرار دارند، وضعیت قابل قبولی نیست و مسئولیت این امر متوجه تک تک اعضای هیئت علمی این دانشگاه است. از این رو شاید بیش از آنچه دیگران مسئول باشند، این مسئولیت متوجه بنده باشد. یک بخشی از عوامل را در اختیار داشته ایم که به خوبی از آن استفاده نکرده و نتوانستیم هماهنگی های لازم درونی و بیرونی را انجام دهیم و  بخشی دیگر عواملی هستند که از عهده ما خارج بوده است .

معاون آموزشی دانشگاه اذعان داشت: برخی از شرایط حاکم در جامعه، در مجموع وضعیت را تغییر داده و بخشی دیگر از این وضعیت ناشی از عدم ارتباط صحیح بین حوزه های مختلف آموزشی می باشد .

وی در ادامه دانشکده های متعدد دانشگاه را بعنوان بازوی توانمند معاونت آموزشی خواند و افزود: هستند و انگشت های این بازو که اگر مغز و چشم درست باشد، بازو توانمند باشد، انگشت ها مهارت کافی داشته باشند، مدیرگروه ها و اعضای هیئت علمی می باشند.

معاون آموزشی دانشگاه متذکر شد: شخص محوری به طور کلی از دستور کار ما خارج شده و شاخص محوری در دستور کار ما قرار گرفته است.

بوستانی در پایان از خانم دکتر پروین عابدی رئیس سابق دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه تشکر و قدردانی کرد و به خانم دکتر اسدی ذاکر بابت انتصابشان بعنوان سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه تبریک گفت.

خبر فوری: انجام 14 مورد عمل جراحی در بیمارستان جدید فوق تخصص کودکان ابوذر اهواز