جمعه، 29 دی 1396 - 18:01
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13138صفحه نخست » اخبار فرهنگ سلامتشنبه، 9 دی 1396 - 11:10
بیائید از تجربیات مصدومین حوادث سوختگی عبرت بگیریم

بیائید از تجربیات مصدومین حوادث سوختگی عبرت بگیریمسوختگی یکی از علت‌های اصلی ناتوانی و مرگ و میر در جهان است که عوارض اقتصادی و اجتماعی وخیمی به همراه دارد.

در ایران سالانه تعداد زیادی بر اثر دلایل مختلف دچار سوختگی می‌شوند که متاسفانه تعداد قابل توجهی از این افراد با وجود دریافت کلیه خدمات پزشکی، فوت می‌کنند و بسیاری دیگر از آن‌ها دچار مشکلات و عوارض دائمی می‌شوند. نکته مهمی در سوختگی این است که قابل پیشگیری است و مردم باید برای ایمنی ارزش قائل باشند. بنابراین لازم است به نکات ایمنی که درادامه به آنها اشاره خواهد شد توجه شود.

*چند نکته ایمنی جهت پیشگیری از سوختگی:

1- یکی از علل سوختگی در فصل زمستان، قرار دادن مایعات داغ روی بخاری و در دسترس بودن اطفال می باشد، بارعایت آن از سوختگی فرزندان خود جلوگیری نمایید.

2- از باز کردن فاضلاب مسدود شده با کپسول گاز یا اسید جدا خودداری نمایید.از افراد متخصص در این کار کمک بگیرید.

3- از نگهداری و مصرف مواد قابل اشتعال مانند نفت و بنزین و گازوییل در منزل خودداری نمایید.

4- در صورت استشمام بوی گاز از روشن کردن کلید برق و یا کبریت خودداری نمایید.

5- از ریختن مایعات قابل اشتعال (نفت،بنزین،محلول آتش زنه) روی آتش جداً خودداری نمایید.

خبر فوری: معاون درمان وزارت بهداشت در اندیمشک: اورژانس بیمارستانها مهمترین حلقه از زنجیره ارائه خدمات به مردم