جمعه، 29 دی 1396 - 17:51
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13157صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 11 دی 1396 - 14:53

جلسه هماهنگی نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در بخش کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاهجلسه ی هماهنگی نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت در بخش کارکنان و اعضا هیئت علمی با حضور مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، مسئول دبیرخانه جشنواره فرهنگی و سفیران و روابط عمومی بیمارستان ها و دانشکده ها در سالن جلسات دانشکده ی پزشکی برگزار شد.

مجتبی توکلی مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه گفت: با توجه به استقبال سراسری دانشجویان، کارکنان و اعضا هیئت علمی، امیدواریم با فعال بودن بیش از پیش سفیران بخش کارکنان این جشنواره، شاهد حضور گسترده کارکنان و اعضا هیئت علمی در این جشنواره بین المللی باشیم.

جلسه با طرح مشکلات و تلاش در جهت رفع آنها برای شرکت فعال تر کارمندان و اعضا هیات علمی در جشنواره سیمرغ ادامه یافت و سفیران به ارائه نظرات خود پرداختند.

وحدتی مسئول دبیر خانه جشنواره سیمرغ در بخش کارکنان دانشگاه پس از ارائه توضیحاتی در خصوص فرآیند ثبت نام عنوان کرد: با توجه به پتانسیل بالای اساتید و اعضا هیئت علمی در تحقیق و پژوهش، امید است که این بخش از استقبال چشمگیری برخوردار شود.

گفتنی است نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت موسوم به سیمرغ در سطح بین المللی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مهلت ارسال آثار از 10 آبان ماه لغایت 1 بهمن ماه سال جاری و برای کارکنان و هیئت علمی در سه بخش هنرهای نمایشی، ادبی و هنرهای تجسمی برگزار خواهد شد.

خبر فوری: معاون درمان وزارت بهداشت در اندیمشک: اورژانس بیمارستانها مهمترین حلقه از زنجیره ارائه خدمات به مردم