پنجشنبه، 3 خرداد 1397 - 18:26
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13158صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 11 دی 1396 - 15:04
فراخوان‌ جشنواره آثار فرهنگی بیست و یکمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور

فراخوان‌ جشنواره آثار فرهنگی بیست و یکمین سمینار دانشجویان داروسازی کشورجشنواره آثار فرهنگی و چند رسانه ای همزمان با بیست و یکمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور برگزار می شود.

دبیرخانه این سمینار کشوری طی فراخوانی از علاقمندان در زمینه های کتابچه، پوستر، بروشور، طراحی، نقاشی، پویانمایی و فیلم کوتاه با محوریت آگاهی بخشی و تبیین جایگاه داروساز دعوت بعمل می آورد.

دانشجویان علاقه مند می توانند آثار خود را تا تاریخ 30 دی ماه سالجاری از طریق پل های ارتباطی زیر ارسال نمایند: اکانت تلگرام: @niusha_d72، پست الکترونیک: Festival.ipss21@gmail.com

گفتنی است دانشجویان درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند با اکانت @niusha_d72 ارتباط برقرار نمایند.

لازم به ذکر است بیست و یکمین سمینار دانشجویان داروسازی کشور، اسفندماه 1396 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار خواهد شد.

خبر فوری: دکتر درستان: پیام‌رسان سلامت مهمترین بازوی سلامت و امنیت غذایی