جمعه، 7 اردیبهشت 1397 - 05:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13160صفحه نخست » اخبار معاونت هادوشنبه، 11 دی 1396 - 15:21

نشست دبیران شوراهای صنفی با معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیر امور دانشجویی دانشگاهشنبه 9 دی ماه 1396 نشست دبیران شوراهای صنفی دانشجویی دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی با حضور دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دکتر بیژن حسین پور مدیر امور دانشجویی دانشگاه در دفتر معاونت برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن خوشامدگویی به شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه و گرامیداشت ۹دی، این روز را روز اتحاد و همدلی همه آحاد ملت ایران با نظام جمهوری اسلامی خواند.

وی با اشاره به نقش منحصر بفرد شوراهای صنفی در پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان از تمامی اعضای شورای صنفی به دلیل تلاش های بی وفقه و بدون هیاهو در جهت ارتقا سطح معیشتی و آموزشی دانشجویان تشکر کرد و گفت: بی شک در فضای توام با عقلانیت و با در نظر گرفتن واقعیات میتوان با همدلی و صمیمیت، کارها را بدرستی پیش برد.

در بخشی از نشست محمد جودکی دبیر شورای صنفی مرکزی دانشجویان با تشکر از معاون فرهنگی و دانشجویی گفت: بدون شک همکاری و توجه ویژه معاونت فرهنگی و مدیریت امور دانشجویی از ابتدای تشکیل شورای صنفی نقش مهمی در رشد و تحکیم جایگاه شورای صنفی دانشجویان در دانشگاه داشته است، لیکن طی مدت اخیر عدم حصول نتیجه برخلاف پیگیری های مکرر اعضا شورای صنفی سبب خستگی و دلسردی اعضا این شورا شده است.

در ادامه جلسه هر کدام از اعضا شورای صنفی به بیان مطالبات واحد خود پرداختند.
عدم تامین وسایل رفاهی اولیه از جمله یخچال مناسب برای برخی اتاق ها، جارو برقی مناسب، سماور، کمبود میز و صندلی سالن های مطالعه، عدم وجود پارکینگ برای پارک ماشین ها، نصب دوربین های مدار بسته اطراف کلیه خوابگاه ها، تامین ژنراتور برق برای خوابگاه ها، عدم وجود پل هوایی برای خوابگاه بوستان با وجود قرارگیری این خوابگاه در اتوبان، کمبود نیروهای تاسیسات، کاهش سرعت و قطع شدن مداوم اینترنت خوابگاه در مدت اخیر، عدم وجود یا امکان استفاده از پارکینگ دانشکده توانبخشی برای دانشجویان این دانشکده، توقف پروژه ساخت دانشکده داروسازی و ... از جمله مهمترین مواردی بود که توسط دبیران شوراهای صنفی دانشکده ها و خوابگاه های دانشجویی بیان شد.

همچنین کاهش کیفیت و کمیت غذا در مدت اخیر، عدم توزیع نان های بسته بندی در طی چند روز گذشته، عدم چینش مناسب منوهای غذا در برخی روزها، پیشنهاد توزیع غذا در روز های تعطیلات رسمی و... موارد تغذیه ای مطرح شده از طرف شوراهای صنفی بود.

در پایان این جلسه که از ساعت۱۵:۳۰ الی ۱۸:۴۰ به طول انجامید، ضمن پاسخگویی مدیر امور دانشجویی به برخی موارد، به دستور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، کلیه موارد عنوان شده مکتوب شد که  پس از بررسی های کارشناسی، تحت نظارت شورای صنفی بتدریج موانع و مشکلات مرتفع گردند.

خبر فوری: دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اهواز با استاندار خوزستان