شنبه، 30 تیر 1397 - 21:46
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13169صفحه نخست » اخبار برگزیدهچهارشنبه، 13 دی 1396 - 15:13
بیانیه‌ جامعه‌ پزشکان استان خوزستان در رابطه با حوادث اخیر

متن این بیانیه جامعه‌ پزشکان استان خوزستان در رابطه با حوادث اخیر به شرح ذیل است:

« بسمه‌تعالی »

مردم شریف خوزستان

بیانیه‌ جامعه‌ پزشکان استان خوزستان در رابطه با حوادث اخیر حدود یک هفته است که به دنبال اعتراضات آرام، به‌حق و به دور از تنش و تخریب برخی از اقشار مردم به مسائل معیشتی از جمله گرانی و بیکاری، عده‌ای از افراد فاقد بینش، بدون منطق، بدون درک شرایط حساس کشور عزیزمان به تحریک مثلث شرارت آمریکا،اسرائیل و آل سعود و میدان‌داری فرقه‌ی جنایتکار رجوی با سوءاستفاده از شرایط پیش‌آمده، دست به اقدامات وحشیانه و حمله به اموال عمومی و خصوصی زده و از همه وقیحانه‌تر به ساحت مقدس قرآن و حریم اهل‌بیت (ع) اهانت کرده و پرچم سه رنگ و پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را به آتش کشیده و بی‌گناهان را به خاک و خون کشیدند و ارکان نظام و حافظان بی‌ادعای امنیت را مورد هجمه قرار دادند.

آنان امنیت و آرامش جامعه را هدف قرار داده و بی‌محابا به انهدام و بعضاً به غارت اموال عمومی پرداختند. چنین حوادثی موجب به جوش آمدن خون هر ایرانی غیرتمند و باشرافت است.

ایرانیِ باشرافت از دشمن بیگانه دستور نمی‌گیرد. ایرانیِ باعزت پرچم کشورش را پاس می‌دارد. ایرانیِ باعظمت در رفتارش وقار و صلابت و در گفتارش ادب و متانت موج میزند.

جامعه‌ی پزشکی استان خوزستان نیز همچون سایر اصناف و کسبه‌ی خدوم به جهت حضور این نابخردان بیگانه‌پرست در خیابان‌های اصلی مرکز و سایر شهرهای استان در طول هفته‌ی گذشته و ایجاد رعب و وحشت، از خدمت‌رسانی به مردم شریف استان و پیگیری درمان بیماران بازمانده است. جامعه پزشکی با اعلام انزجار از رفتارهای ضدانسانی، ضداسلامی و ضدایرانی این جنایت‌پیشگان، هم‌صدا با همه‌ی اقشار جامعه از نهادهای انتظامی و امنیتی استان خواستار برخورد شدید با این عده‌ی اندکِ وطن‌فروش و دین‌فروش است تا امنیت و آرامش به جامعه بازگردد.

از دولت محترم نمایندگان مجلس و مسئولین اجرایی استان نیز تقاضا داریم با جدیت پیگیر مطالبات به‌حق مردم استان باشند.

جامعه‌ی پزشکان استان خوزستان ـ 13 دی ماه 1396

خبر فوری: دکتر سلمانزاده: خشکسالی بر بروز بیماریهای واگیر، غیرواگیر و سلامت مردم،تآثیر گذار است.