جمعه، 7 اردیبهشت 1397 - 05:36
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13170صفحه نخست » اخبار ویژهچهارشنبه، 13 دی 1396 - 15:28
حضور پرسنل دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و واحدهای تابعه در راهپیمایی شکوه وحدت

چهارشنبه 13 دیماه 1396 مردم به صورت یکپارچه با حضور پرشور و فعال در راهپیمایی شکوه وحدت، مخالفت‌ خود را با برخی نا آرامی‌های صورت گرفته در روزهای اخیر در راستای حمایت از دولت و نظام اعلام کردند.

این راهپیمایی به دعوت نماینده ولی فقیه در خوزستان از میدان مولوی اهواز آغاز و تا انتهای خیابان سلمان فارسی منتهی به چهار راه آبادان ادامه پیدا کرد.

گفتنی است جامعه دانشگاهی، اعضاء معزز هیئت علمی، نیروهای واحدهای تابعه، فوریت های پزشکی و دانشجویان نیز در این حماسه حضور پرشور داشتند.

مرکز مدیریت فوریتهای پزشکی استان خوزستان

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز پرسنل مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی 115 اهواز در محکومیت اغتشاشات اخیر منافقان، ضد انقلاب و عناصر بیگانه در راهپیمایی بزرگ وحدت در حمایت از آرمان های انقلاب و اعلام برائت از منافقان شرکت کردند.

همچنین در این راهپیمایی علاوه بر حضور پرسنل در جمع راهپیمایان تعداد 6 دستگاه آمبولانس نیز در مسیر راهپیمایان استقرار پیدا کردند تا در صورت نیاز خدمات درمانی را به آنها ارائه دهند.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز، راهپیمایی بزرگ و باشکوه تجدید میثاق کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با رهبر معظم انقلاب ساعت ۱۰ صبح از فلکه مولوی (سه گوش) به سمت چهار راه  آبادان  برگزار شد.

کارکنان معاونت غذا و دارو استان خوزستان، در این راهپیمایی با محکومیت حوادث اخیر کشور، انزجار خود را از استکبار جهانی و آشوبگران فریاد زدند و نشان دادند پشت آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبری فرزانه انقلاب هستند.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان لالی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لالی، چهارشنبه 13 دی ماه سال جاری ساعت کارکنان شبکه بهداشت و درمان لالی همگام با دیگر اقشار مردم شهید پرور شهرستان در مراسم راهپیمایی مردمی علیه هنجار شکنان، اغتشاش گران، بی حرمتی ها و بیعت دوباره با انقلاب و ولایت فقیه از میدان صاحب الزمان ( عج ) به سمت میدان شهدای 21 دی حضور یافتند و با رهبری انقلاب اسلامی و آرمانهای امام راحل تجدید بیعت مجدد کردند .

مهندس صادق سعیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان لالی در خصوص این راهپیمایی اظهار داشت: مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی با عزم، اراده، اتحاد و انسجام و همدلی با هرگونه ناآرامی مخالف هستند و با اقتدار از نظام اسلامی خود پاسداری و حمایت می کنند.

سعیدی اضافه نمود: اصلی ترین عنصر وحدت ، محبت و همدلی است و اگر این همدلی در بین مردم یک جامعه اسلامی محقق شود و کینه و عداوت، کنار گذاشته شود و اتحاد میان مردم حکم فرما شود، نتیجه آن ظهور و بروز چنان اقتداری در نظام اسلامی خواهد شد که هیچ دشمنی و استکباری جرات تجاوز به حریم آن جامعه را نخواهد داشت .

گفتنی است: در این راهپیمایی اقشار مختلف مردمی حضور داشتند و شعار " مرگ بر آمریکا "، " مرگ بر اسرائیل "، " مرگ بر فتنه گر " مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی و دشمنان اسلام و ایران زدند.

شبکه بهداشت و درمان ایذه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ایذه، کارکنان بهداشت و درمان شهرستان در راهپیمایی شکوه وحدت ایذه همگام با ملت شهید پرور و شریف ایران و به منظور تجدید بیعت با آرمان های انقلاب اسلامی، در پاسخ به دخالت بیگانگان و نظام سلطه و محکوم کردن تخریب اموال بیت المال در راهپیمایی روز 13 دی ماه حضور پر شور داشتند.

بیمارستان شهید بقایی 2

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بقایی 2، پرسنل بیمارستان با حضور در راهپیمایی با شکوه 13 دی شهرستان اهواز بار دیگر با آرمان های نظام و انقلاب بیعت کرده و نفرت عمیق خود را از عناصر آشوبگر و عوامل خارجی تحریک کننده آنها اعلام کردند.

بیمارستان سینا شهرستان کارون

به گزارش روابط عمومی بیمارستان سینا، راهپیمایی شکوه وحدت مردم انقلابی اهواز در حمایت از آرمان های انقلاب و اعلام برائت از فتنه گران با مشارکت پر شور حوزه مدیریت و کارکنان بیمارستان سینا همگام با مردم فهیم شهرستان اهواز برگزار گردید.

خبر فوری: دیدار هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اهواز با استاندار خوزستان