یکشنبه، 29 مهر 1397 - 06:32
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13181صفحه نخست » اخبار معاونت هایکشنبه، 17 دی 1396 - 15:26
نشست معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با پرسنل اداره قرآن و عترت

نشست معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با پرسنل اداره قرآن و عترتمعاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اهواز طی جلسه ای با مدیر فرهنگی و پرسنل اداره قرآن و عترت پیرامون فعالیت های این اداره به گفتگو نشست.

دکتر ساسان موگهی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه با اظهار اینکه تمام فعالیت های فرهنگی که در دانشگاه انجام می شود می بایست در راستای نیل به اهداف قرآنی باشد، گفت: خوشبختانه عرصه قرآنی به حدی وسیع و فراگیر است که همه افراد با هر طیف فکری و نگرشی را می توان زیر چتر قرآن آورد.

وی ادامه داد: ما می بایست زمینه ای را فراهم کنیم که همه اعضا هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان به حوزه فعالیت های قرآنی ورود پیدا کنند.

در ادامه محمد سهرابی رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه گفت: اداره قرآن و عترت دانشگاه با پیشینه پنج ساله، جزو ادارات نوپا در دانشگاه است که از نظر سخت افزاری و نرم افزاری نیاز به توجه ویژه دارد.

رئیس اداره ی قرآن و عترت دانشگاه عنوان کرد: با توجه به اینکه در آستانه بیست و سومین جشنواره قرآنی هستیم و علاوه بر اینکه از لحاظ منابع مالی، هنوز معوقاتی از دوره های پیشین جشنواره وجود دارد، برای برگزاری جلسات و کارگاه های تخصصی نیز با مشکل فضای فیزیکی و سالن آموزشی مناسب، سالن آکوستیک جهت تمرین تواشیح و جلسات صوت و لحن ویژه خواهران مواجه هستیم.

سهرابی با تشریح فعالیت های این اداره افزود: برگزاری کارگاه تشیع شناسی، برگزاری مسابقه نور هدایت، آغاز فعالیت دوباره کانون دانشجویی قرآن و عترت، برگزاری دوره های آموزشی هفتگی ویژه دانشجویان و کارکنان در خوابگاه ها و دانشگاه، برگزاری کارگاه صوت و لحن در روزهای پنج شنبه و متعاقبا جلسات تجوید مختص دانشجویان اهوازی، برگزاری کارگاه مهارت های زندگی قرآنی ویژه اعضای شورای مرکزی، رابطین قرآنی و اساتید با تخصیص امتیاز فرهنگی، برگزاری دوره های غیر حضوری "امام شناسی" که بصورت ماهیانه فعالیت های صوتی در اختیار مخاطبین دوره قرار می گیرد و در پایان هر ماه آزمون اخذ می گردد، جلسات حزب خوانی شبانه در خوابگاه ها، برگزاری اعتکاف علمی بصورت هفتگی در خوابگاه گلستان ویژه دانشجویان اهوازی و خوابگاهی، برگزاری برنامه جشن تولد پاییزی های قرآنی و ... از جمله برنامه های اجرا شده و یا در حال اجرا توسط اداره قرآن و عترت دانشگاه است.

رئیس اداره ی قرآن و عترت دانشگاه ادامه داد: از دیگر رسالت های اداره قرآن، ارائه مشاوره های فردی در زمینه های مختلف است که در برنامه ی "نور هدایت" از مرحله ی حفظ تا شهود عینی قرآن در زندگی توجه ویژه ای به آن می شود.

معاون فرهنگی دانشگاه در پایان گفت: از جمله ابزار مناسب جذب مخاطبین برای فعالیت در عرصه های قرآنی، حضور در فضای رسانه ای است و باید سعی کنیم به اقتضای زمان، از وسایل و ابزارهای ارتباطی نهایت بهرمندی را داشته باشیم.

خبر فوری: انجام 14 مورد عمل جراحی در بیمارستان جدید فوق تخصص کودکان ابوذر اهواز