یکشنبه، 29 مهر 1397 - 05:45
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13183صفحه نخست » اخبار دانشکده هاجمعه، 15 دی 1396 - 15:57
انتصابات جدید در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

طی احکامی جداگانه از سوی دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز جناب آقای دکتر جعفر فتاحی اصل به سمت " سرپرست دانشکده پیراپزشکی " و همچنین جناب آقای دکتر احمد مشکورنیا به سمت " سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشت آزادگان " منصوب شدند.

متن این احکام به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر جعفر فتاحی اصل – عضو محترم هیأت علمی دانشگاه

موضوع: ابلاغ انتصاب سرپرستی دانشکده پیراپزشکی

با سلام و احترام،

در اجرای اختیارات حاصل از ابلاغ شماره 677/100 مورخ 11/07/1396 صادره از سوی مقام عالی وزارت برای اینجانب به ویژه مفاد بند 10 از ماده 5 آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه­ها (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) و نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و سمت کنونی به سمت سرپرست دانشکده پیراپزشکی منصوب می­شوید.

به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالادستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (یا میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می­شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره­ای عملکرد آن دانشکده، میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم مؤثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن دانشکده به انجام رسیده است، امید می­رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی و همچنین جایگاه آن در میان واحد­های متناظر در کشور ارتقاء یابد.

پیروزی شما را در انجام مأموریت­ها و تکالیف محوله از خداوند بزرگ خواستارم.

جناب آقای دکتر احمد مشکورنیا

موضوع: ابلاغ انتصاب سرپرستی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشت آزادگان

با سلام و احترام،

نظر به مراتب تعهد، دانش، تجربه و مسئولیت­پذیری که در جنابعالی سراغ می­رود، به موجب این ابلاغ، به سمت «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشت آزادگان» منصوب می­شوید. علاوه بر تاکید بر مراعات شرح وظایف مترتب بر این عنوان سازمانی، به منظور آگاهی جنابعالی از محورهای اصلی و اولویت­های مورد نظر که برگرفته از اسناد بالا دستی و نیازهای منطقه­ای می­باشند، انتظارات عمومی (میثاق مشترک دانشگاهیان) و اختصاصی به شرح پیوست اعلام می شوند. بدیهی است در ارزیابی دوره ای عملکرد آن مدیریت، میزان دستیابی به اهداف و برآورده شدن این انتظارات سهم موثری خواهند داشت.

ضمن ارج نهادن به تلاش­هایی که تاکنون در آن شبکه به انجام رسیده است، امید می رود که این مجموعه در دوره مسئولیت جنابعالی از رشد و بالندگی بیش از پیش برخوردار­ شده و شاخص­های عمومی و اختصاصی آن و همچنین جایگاه شبکه در میان واحدهای متناظر ارتقاء یابد.

دوام توفیق شما را از خداوند منان خواستارم.

دکتر ایرج نظری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز