جمعه، 29 دی 1396 - 18:03
- اندازه متن: + -  کد خبر: 13193صفحه نخست » اخبار شبکه های بهداشتسه شنبه، 19 دی 1396 - 15:38
برگزاری جشنواره غذای سالم با محوریت " بسیج ملی تغذیه سالم " در رامشیر

برگزاری جشنواره غذای سالم با محوریت به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامشیر، دوشنبه 18 دیماه 96، جشنواره غذای سالم با محوریت غذاهای حاوی سبزیجات، حبوبات، کم نمک، کم شیرین و کم چرب به مناسبت گرامیداشت " بسیج ملی تغذیه سالم "، به همت تیم سلامت و بهورزان خانه بهداشت مطبگ با همکاری مسئولین ستادی و با حضور ائمه جمعه شهرستان، مهندس شفیعی معاون فرماندار، مهندس سیلاوی مدیر شبکه بهداشت و درمان و دیگر مسئولین شهرستان در روستای مطبگ برگزار شد.

سیلاوی در راستای برگزاری این جشنواره گفت: بسیج ملی تغذیه با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی، در دیماه هر سال برگزار می شود که طی آن گروه های مختلف بهداشتی از طریق آموزش عامه مردم و برپایی مراسم مختلف نسبت به این مهم اقدام می نمایند.

وی افزود: امسال نیز بسیج ملی تغذیه با تمرکز بر پیشگیری و کنترل چاقی از طریق تغذیه سالم در صدد آگاه سازی مردم نسبت به معضل اضافه وزن، چاقی و پیشگیری از آن است.

در ادامه این برنامه خانم فرضی مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان بیان کرد: آمار بالای مبتلایان به اضافه وزن و چاقی یک زنگ خطر بزرگ سلامتی محسوب می شود که همه افراد جامعه باید نسبت به آن حساس باشند. چاقی و اضافه وزن یکی از عوامل مهم بروز بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه است که به دنبال مصرف بی رویه مواد غذایی چرپ و سرخ شده، شیرینی، فست فود، اسنک های پر کالری، عدم مصرف کافی سبزیجات و میوه ها و کم تحرکی ایجاد می شود و زمینه ساز ابتلا به بسیاری از بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماریهای قلبی-عروقی، پرفشاری خون، دیابت، سرطان و ... است.

وی اظهار داشت: خطر چاقی و اضافه وزن به شکل بسیار جدی تری سلامت کودکان و نوجوانان را تهدید می کند و در حال حاضر به عنوان یک معضل بهداشت عمومی در سطح جهان مطرح است. چرا که به احتمال بسیار زیاد کودکان و نوجوانان چاق امروز بزرگسالان چاق آینده خواهند بود که شانس بیشتری برای ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت، مرگ زودرس و ناتوانی بزرگسالی دارند. بنابراین لازم است به منظور اصلاح روند روز افزون ابتلا به چاقی و اضافه وزن از طریق آگاه سازی جامعه نسبت به خطرات این معضل برای سلامتی، اصلاح باورهای غلط تغذیه، ترویج فرهنگ تغذیه صحیح، ترویج ورزش و فعالیت بدنی، انجام مداخلات پیشگیرانه توسط سازمانها و نهادهای متولی نسبت به این مساله اقدام نمود.

شایان ذکر است در پایان پس از داوری غذاها توسط کارشناسان تغذیه به غذاهای برتر جوایزی از سوی شبکه بهداشت اهدا شد.

خبر فوری: معاون درمان وزارت بهداشت در اندیمشک: اورژانس بیمارستانها مهمترین حلقه از زنجیره ارائه خدمات به مردم